Γεια σας! Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων, την ανάλυση της περιήγησης στον ιστότοπο, για σκοπούς Marketing και διαφήμισης και για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας τη βέλτιστη εμπειρία.

Μάθετε περισσότερα

ΛΑΧΑΝΙSTAS Μανιτάρια αλά κρεμ

Εντυπωσιακά νόστιμα!

Βήματα προετοιμασίας

  • Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τον άνηθο.

  • Λιώνουμε τη ½ ποσότητα βουτύρου σε ζεστό τηγάνι και προσθέτουμε το κρεμμύδι. Σοτάρουμε για 3 λεπτά και αποσύρουμε από την εστία.

  • Προσθέτουμε το υπόλοιπο βούτυρο σε μια κατσαρόλα μαζί με τα μανιτάρια. Σοτάρουμε για 5-10 λεπτά, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το χυμό λεμονιού.

  • Προσθέτουμε το υπόλοιπο βούτυρο σε μια κατσαρόλα μαζί με τα μανιτάρια. Σοτάρουμε για 5-10 λεπτά, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το χυμό λεμονιού.

  • Προσθέτουμε τα σοταρισμένα κρεμμύδια και την κρέμα γάλακτος στα μανιτάρια και αφήνουμε για 5 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς.

  • Πασπαλίζουμε με τον άνηθο και τα ζεστά μανιτάρια αλά κρεμ είναι έτοιμα για σερβίρισμα! Περισσότερες πεντανόστιμες ΛAXANISTAS συνταγές και γευστικές Bonduelle συνταγές  για την απόλυτη γευστική απόλαυση 

Συνταγές που σας ενδιαφέρουν

ΛΑΧΑΝΙSTAS Μανιτάρια αλά κρεμ
2 άτομα 15-30' Εύκολη
ΣΥΣΤΑΤΙΚA
  • <p><a href="https://bonduelle.gr/arthro/syntages-me-manitaria" target="_blank" rel="noopener">560 &gamma;&rho;. &kappa;&omicron;&mu;&mu;έ&nu;&alpha; &mu;&alpha;&nu;&iota;&tau;ά&rho;&iota;&alpha; Bonduelle</a></p> <p>&nbsp;<br /><br /></p>
  • <p>30 g &beta;&omicron;ύ&tau;&upsilon;&rho;&omicron;</p>
  • <p>250 g &kappa;&rho;έ&mu;&alpha; &gamma;ά&lambda;&alpha;&kappa;&tau;&omicron;&sigmaf;</p>
  • <p>1/2 &kappa;&rho;&epsilon;&mu;&mu;ύ&delta;&iota; &psi;&iota;&lambda;&omicron;&kappa;&omicron;&mu;&mu;έ&nu;&omicron;</p>
  • <p>1/2 &mu;&alpha;&tau;&sigma;ά&kappa;&iota; ά&nu;&eta;&theta;&omicron;</p>
  • <p>&Chi;&upsilon;&mu;ό &alpha;&pi;ό &frac12; &lambda;&epsilon;&mu;ό&nu;&iota;</p>
  • <p>&Alpha;&lambda;ά&tau;&iota;</p>
  • <p>&Pi;&iota;&pi;έ&rho;&iota;</p>
Βήματα προετοιμασίας
  • Βήμα 1

    Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τον άνηθο.

  • Βήμα 2

    Λιώνουμε τη ½ ποσότητα βουτύρου σε ζεστό τηγάνι και προσθέτουμε το κρεμμύδι. Σοτάρουμε για 3 λεπτά και αποσύρουμε από την εστία.

  • Βήμα 3

    Προσθέτουμε το υπόλοιπο βούτυρο σε μια κατσαρόλα μαζί με τα μανιτάρια. Σοτάρουμε για 5-10 λεπτά, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το χυμό λεμονιού.

  • Βήμα 4

    Προσθέτουμε το υπόλοιπο βούτυρο σε μια κατσαρόλα μαζί με τα μανιτάρια. Σοτάρουμε για 5-10 λεπτά, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το χυμό λεμονιού.

  • Βήμα 5

    Προσθέτουμε τα σοταρισμένα κρεμμύδια και την κρέμα γάλακτος στα μανιτάρια και αφήνουμε για 5 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς.

  • Βήμα 6

    Πασπαλίζουμε με τον άνηθο και τα ζεστά μανιτάρια αλά κρεμ είναι έτοιμα για σερβίρισμα! Περισσότερες πεντανόστιμες ΛAXANISTAS συνταγές και γευστικές Bonduelle συνταγές  για την απόλυτη γευστική απόλαυση 

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description