Βήματα προετοιμασίας
-
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τον άνηθο
-
Λιώνουμε τη μισή ποσότητα βουτύρου σε ζεστό τηγάνι και προσθέτουμε το κρεμμύδι. Σοτάρουμε για 3 λεπτά και αποσύρουμε από την εστία.
-
Προσθέτουμε το υπόλοιπο βούτυρο σε μια κατσαρόλα μαζί με τα μανιτάρια. Σοτάρουμε για 5-10 λεπτά, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το χυμό λεμονιού.
-
Προσθέτουμε τα σοταρισμένα κρεμμύδια και την κρέμα γάλακτος στα μανιτάρια και αφήνουμε για 5 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς.
-
Πασπαλίζουμε με τον άνηθο και σερβίρουμε ζεστά!