Βήματα προετοιμασίας
-
Σε βαθιά κατσαρόλα βράζουμε νερό με ελαιόλαδο και αλάτι. Μόλις το νερό βράσει, προσθέτουμε τα ζυμαρικά και τα αφήνουμε να βράσουν για ακόμη 5 λεπτά
-
Στο μεταξύ ετοιμάζουμε το dressing: ανακατεύουμε το μέλι, το ξύδι, μια κουταλιά ελαιόλαδο και τη σκόνη σκόρδου και τέλος προσθέτουμε λίγα ψιλοκομμένα φύλλα βασιλικού
-
Τοποθετούμε τα ζυμαρικά σε ένα μπολ και από πάνω προσθέτουμε το μίγμα λαχανικών Bonduelle, το dressing και ανακατεύουμε. Για να εμπλουτίσουμε το πιάτο με περισσότερη πρωτεϊνη, μπορούμε να προσθέσουμε ένα αυγό βραστό. Καλή όρεξη!