Γεια σας! Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων, την ανάλυση της περιήγησης στον ιστότοπο, για σκοπούς Marketing και διαφήμισης και για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας τη βέλτιστη εμπειρία.

Μάθετε περισσότερα

ΛΑΧΑΝΙSTAS Μεξικάνικη Σαλάτα με Χοιρινό Ψαρονέφρι

Μια υγιεινή, νόστιμη και καλοκαιρινή σαλάτα γεμάτη πρωτεΐνη.

Βήματα προετοιμασίας

  • Μαρινάρουμε το χοιρινό ψαρονέφρι με το αλατοπίπερο, την καπνιστή πάπρικα και το ελαιόλαδο. Σε καυτό τηγάνι, σωτάρουμε το μαριναρισμένο χοιρινό ψαρονέφρι ώσπου να αποκτήσει μια τραγανή κρούστα σε όλες τις πλευρές.

  • Σε ένα μπολ, βάζουμε το ανάμεικτο μαρούλι, τα ντοματίνια κομμένα στη μέση και το κόκκινο κρεμμύδι σε φέτες και προσθέτουμε τα κόκκινα φασόλια και το Mexico Mix GOLD.

  • Για να φτιάξουμε το dressing, βάζουμε σε ένα μπωλ τη μουστάρδα με σπόρους, την απλή μουστάρδα, το μέλι, το χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε καλά το μείγμα και το προσθέτουμε στη σαλάτα.

  • Ανακατεύουμε καλά τη σαλάτα και τη σερβίρουμε μαζί με λεπτοκομμένες φέτες από το χοιρινό ψαρονέφρι . Αν θέλουμε περισσότερη πρωτεΐνη, προσθέτουμε μερικά κομμάτια τυρί φέτα.

Συνταγές που σας ενδιαφέρουν

ΛΑΧΑΝΙSTAS Μεξικάνικη Σαλάτα με Χοιρινό Ψαρονέφρι
2 άτομα 15-30' Μέτρια Δυσκολία
ΣΥΣΤΑΤΙΚA
  • 170 γρ Mexico Mix GOLD, Bonduelle

  • 170 γρ κόκκινα φασόλια Bonduelle

  • 300 γρ χοιρινός μυς

  • 75 γρ τυρί φέτα

  • Μαρούλι ανάμεικτο

  • 1/2 κόκκινο κρεμμύδι

  • Μερικά ντοματίνια

  • 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα με σπόρους

  • 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα απλή

  • 1 κουταλιά της σούπας μέλι

  • χυμός λεμονιού

  • ελαιόλαδο

  • καπνιστή πάπρικα σε σκόνη

  • αλάτι

  • πιπέρι

Βήματα προετοιμασίας
  • Βήμα 1

    Μαρινάρουμε το χοιρινό ψαρονέφρι με το αλατοπίπερο, την καπνιστή πάπρικα και το ελαιόλαδο. Σε καυτό τηγάνι, σωτάρουμε το μαριναρισμένο χοιρινό ψαρονέφρι ώσπου να αποκτήσει μια τραγανή κρούστα σε όλες τις πλευρές.

  • Βήμα 2

    Σε ένα μπολ, βάζουμε το ανάμεικτο μαρούλι, τα ντοματίνια κομμένα στη μέση και το κόκκινο κρεμμύδι σε φέτες και προσθέτουμε τα κόκκινα φασόλια και το Mexico Mix GOLD.

  • Βήμα 3

    Για να φτιάξουμε το dressing, βάζουμε σε ένα μπωλ τη μουστάρδα με σπόρους, την απλή μουστάρδα, το μέλι, το χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε καλά το μείγμα και το προσθέτουμε στη σαλάτα.

  • Βήμα 4

    Ανακατεύουμε καλά τη σαλάτα και τη σερβίρουμε μαζί με λεπτοκομμένες φέτες από το χοιρινό ψαρονέφρι . Αν θέλουμε περισσότερη πρωτεΐνη, προσθέτουμε μερικά κομμάτια τυρί φέτα.

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description