Βήματα προετοιμασίας
-
Ψιλοκόβουμε το κρέας σε μικρά κυβάκια
-
Κόβουμε το σκόρδο και το ραπανάκι σε φέτες, ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το μαϊντανό
-
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και προσθέτουμε το βούτυρο και το κρέας. Αρωματίζουμε με ρίγανη και κύμινο. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε στη φωτιά για 3 λεπτά.
-
Προσθέτουμε τις πιπεριές μαριναρισμένες, τα κόκκινα φασόλια, το ζωμό και αφήνουμε το κρέας να βράσει για λίγο σε μέτρια φωτιά. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τη σος τσίλι και τη γλυκιά πάπρικα. Τέλος ρίχνουμε τη σάλτσα τομάτας και τον μαϊντανό και αφήνουμε να βράσει.
-
Σερβίρουμε στο πιάτο με ένα τσέρκι και διακοσμούμε με τα νάτσος, το ραπανάκι και το μπαλσαμικο