Γεια σας! Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων, την ανάλυση της περιήγησης στον ιστότοπο, για σκοπούς Marketing και διαφήμισης και για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας τη βέλτιστη εμπειρία.

Μάθετε περισσότερα

Αποδέχομαι Δεν αποδέχομαι

ΛΑΧΑΝΙSTAS Μεξικάνικο πιάτο με μοσχαράκι & κόκκινα φασόλια

Ένα πρωτεϊνικό πιάτο γεμάτο αρώματα!

Βήματα προετοιμασίας

  • Ψιλοκόβουμε το κρέας σε μικρά κυβάκια

  • Κόβουμε το σκόρδο και το ραπανάκι σε φέτες, ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το μαϊντανό

  • Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και προσθέτουμε το βούτυρο και το κρέας. Αρωματίζουμε με ρίγανη και κύμινο. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε στη φωτιά για 3 λεπτά.

  • Προσθέτουμε τις πιπεριές μαριναρισμένες, τα κόκκινα φασόλια, το ζωμό και αφήνουμε το κρέας να βράσει για λίγο σε μέτρια φωτιά. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τη σος τσίλι και τη γλυκιά πάπρικα. Τέλος ρίχνουμε τη σάλτσα τομάτας και τον μαϊντανό και αφήνουμε να βράσει.

  • Σερβίρουμε στο πιάτο  με ένα τσέρκι και διακοσμούμε με τα νάτσος, το ραπανάκι και  το μπαλσαμικο

Συνταγές που σας ενδιαφέρουν

ΛΑΧΑΝΙSTAS Μεξικάνικο πιάτο με μοσχαράκι & κόκκινα φασόλια
2 άτομα 30-45' Μέτρια Δυσκολία
ΣΥΣΤΑΤΙΚA
  • <p><a href=https://bonduelle.gr/proion/kokkina-phasolia target=_blank rel=noopener><strong>2 &kappa;&omicron;&nu;&sigma;έ&rho;&beta;&epsilon;&sigmaf; (800 g) &kappa;ό&kappa;&kappa;&iota;&nu;&alpha; &phi;&alpha;&sigma;ό&lambda;&iota;&alpha; Bonduelle</strong></a></p>
  • <p>400 g &mu;&omicron;&sigma;&chi;&alpha;&rho;ί&sigma;&iota;&omicron;&sigmaf; &kappa;&iota;&mu;ά&sigmaf;</p>
  • <p>250 ml &zeta;&omega;&mu;ό&sigmaf; &beta;&omicron;&delta;&iota;&nu;&omicron;ύ</p>
  • <p>10 &tau;&mu;&chi;. &Nu;ά&tau;&sigma;&omicron;&sigmaf; &mu;&epsilon; &tau;&upsilon;&rho;ί</p>
  • <p>4 &kappa;&omicron;&mu;&mu;ά&tau;&iota;&alpha; &pi;&iota;&pi;&epsilon;&rho;&iota;ά &mu;&alpha;&rho;&iota;&nu;&alpha;&rho;&iota;&sigma;&mu;έ&nu;&eta;</p>
  • <p>1 &sigma;&upsilon;&sigma;&kappa;&epsilon;&upsilon;&alpha;&sigma;ί&alpha; &chi;&upsilon;&mu;ό &tau;&omicron;&mu;ά&tau;&alpha;&sigmaf;</p>
  • <p>1 &lambda;&epsilon;&upsilon;&kappa;ό &xi;&eta;&rho;ό &kappa;&rho;&epsilon;&mu;&mu;ύ&delta;&iota; &psi;&iota;&lambda;&omicron;&kappa;&omicron;&mu;&mu;έ&nu;&omicron;</p>
  • <p>1 &rho;&alpha;&pi;&alpha;&nu;ά&kappa;&iota;</p>
  • <p>4 &kappa;.&sigma;. &lambda;&epsilon;&upsilon;&kappa;ό &kappa;&rho;&alpha;&sigma;ί</p>
  • <p>3 &kappa;.&sigma;. &gamma;&lambda;&upsilon;&kappa;&iota;ά &sigma;&omicron;&sigmaf; &tau;&sigma;ί&lambda;&iota;</p>
  • <p>3 &kappa;&upsilon;&beta;ά&kappa;&iota;&alpha; &beta;&omicron;ύ&tau;&upsilon;&rho;&omicron;</p>
  • <p>4 &kappa;.&sigma;. &epsilon;&lambda;&alpha;&iota;ό&lambda;&alpha;&delta;&omicron;</p>
  • <p>&lambda;ί&gamma;&omicron; &beta;&alpha;&lambda;&sigma;ά&mu;&iota;&kappa;&omicron;</p>
  • <p>3 &sigma;&kappa;&epsilon;&lambda;ί&delta;&epsilon;&sigmaf; &sigma;&kappa;ό&rho;&delta;&omicron;</p>
  • <p>1 &mu;&alpha;&tau;&sigma;ά&kappa;&iota; &mu;&alpha;ϊ&nu;&tau;&alpha;&nu;ό &psi;&iota;&lambda;&omicron;&kappa;&omicron;&mu;&mu;έ&nu;&omicron;</p>
  • <p>1 &kappa;.&gamma;. &gamma;&lambda;&upsilon;&kappa;&iota;ά &pi;ά&pi;&rho;&iota;&kappa;&alpha;</p>
  • <p>&phi;ύ&tau;&rho;&epsilon;&sigmaf;</p>
  • <p>&lambda;ί&gamma;&eta; &rho;ί&gamma;&alpha;&nu;&eta;</p>
  • <p>&lambda;ί&gamma;&omicron; &kappa;ύ&mu;&iota;&nu;&omicron;</p>
  • <p>&alpha;&lambda;ά&tau;&iota;</p>
  • <p>&pi;&iota;&pi;έ&rho;&iota;</p>
Βήματα προετοιμασίας
  • Βήμα 1

    Ψιλοκόβουμε το κρέας σε μικρά κυβάκια

  • Βήμα 2

    Κόβουμε το σκόρδο και το ραπανάκι σε φέτες, ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το μαϊντανό

  • Βήμα 3

    Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και προσθέτουμε το βούτυρο και το κρέας. Αρωματίζουμε με ρίγανη και κύμινο. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε στη φωτιά για 3 λεπτά.

  • Βήμα 4

    Προσθέτουμε τις πιπεριές μαριναρισμένες, τα κόκκινα φασόλια, το ζωμό και αφήνουμε το κρέας να βράσει για λίγο σε μέτρια φωτιά. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τη σος τσίλι και τη γλυκιά πάπρικα. Τέλος ρίχνουμε τη σάλτσα τομάτας και τον μαϊντανό και αφήνουμε να βράσει.

  • Βήμα 5

    Σερβίρουμε στο πιάτο  με ένα τσέρκι και διακοσμούμε με τα νάτσος, το ραπανάκι και  το μπαλσαμικο