Βήματα προετοιμασίας
-
Ανακατεύουμε το αλεύρι με το άμυλο σε ένα μπολ, βάζουμε το λάδι, το αλάτι, τον ψιλοκομμένο κόλιανδρο και τα ανακατεύουμε πασπαλίζοντας με λίγο νερό. Ανακατεύουμε καλά τη γέμιση μέχρι να σχηματίσει μια ζύμη που δεν κολλάει πλέον στα δάκτυλα, πασπαλίζουμε με λάδι, καλύπτουμε με πετσέτα ή μεμβράνη μέχρι να «ξεκουραστεί» η ζύμη για περίπου 30 λεπτά.
-
Βάζουμε ένα τηγάνι στη φωτιά και ρίχνουμε 2 κουταλιές της σούπας λάδι, προσθέτουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε, στη συνέχεια προσθέτουμε το πιπέρι, το κρεμμύδι και το γλυκό καλαμπόκι που έχουμε προηγουμένως θρυμματιστεί με πιρούνι. Ανακατεύουμε καλά, προσθέτουμε τη γλυκιά σάλτσα τσίλι, το αλάτι και τη ρίγανη. Το αφήνουμε για λίγο και σβήνουμε τη φωτιά. Αφήνουμε τη γέμιση να ξεκουραστεί.
-
Χωρίζουμε τη ζύμη σε 3 μπάλες, πασπαλίζουμε λίγο αλεύρι στο τραπέζι και ανοίγουμε τη ζύμη με πλάστη, για να δημιουργήσουμε τα σχήματα μίνι πίτσας.
-
Χρειαζόμαστε ένα αντικολλητικό τηγάνι ή γκριλ, το οποίο θα βάλουμε σε μέτρια φωτιά, θα ψήσουμε την μίνι πίτσα και από τις δύο πλευρές μέχρι να δημιουργηθεί απλώς μια κρούστα χωρίς ψηθεί εντελώς.
-
Προσθέτουμε την τριμμένη μοτσαρέλα πάνω από τη μίνι ζύμη πίτσας. Τα βάζουμε ξανά στο τηγάνι, αλλά αυτή τη φορά θα καλύψουμε την πίτσα με καπάκι. Ψήνουμε μέχρι να λιώσει η μοτσαρέλα και να ψηθεί η ζύμη.