Γεια σας! Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων, την ανάλυση της περιήγησης στον ιστότοπο, για σκοπούς Marketing και διαφήμισης και για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας τη βέλτιστη εμπειρία.

Μάθετε περισσότερα

Αποδέχομαι Δεν αποδέχομαι

ΛΑΧΑΝΙSTAS Μπουτάκια κοτόπουλου με πράσινα φασολάκια & sauce μουστάρδας

Εκλεπτυσμένες γεύσεις σε ένα μοναδικό συνδυασμό!

Βήματα προετοιμασίας

  • Αλατοπιπερώνουμε τα μπουτάκια κοτόπουλου και προσθέτουμε βασιλικό, ρίγανη και πάπρικα.

  • Τοποθετούμε σε ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί και αλείφουμε με ελαιόλαδο βάζοντας δίπλα στα μπουτάκια κοτόπουλου μια ολόκληρη σκελίδα σκόρδο καθαρισμένη. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 25- 30’.  

  • Στο μεταξύ ετοιμάζουμε μια φίνα sauce αναμιγνύοντας τη μουστάρδα, τους σπόρους μουστάρδας, το ελαιόλαδο, την κάπαρη, τον μαϊντανό και το μέλι, μέχρι να αποκτήσει μια κρεμώδη υφή.

  • Σοτάρουμε τα πράσινα φασολάκια μαζί με τις τομάτες και τον μαϊντανό. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε ρίγανη και αφήνουμε να σιγορβράση σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά. Τέλος προσθέτουμε τον άνηθο.

    Σερβίρουμε τα μπουτάκια σε ένα πιάτο, με συνοδευτικό τα φασολάκια μας και τη sauce μουστάρδας. Άλλο ένα ξεχωριστό πιάτο είναι έτοιμο!

Συνταγές που σας ενδιαφέρουν

ΛΑΧΑΝΙSTAS Μπουτάκια κοτόπουλου με πράσινα φασολάκια & sauce μουστάρδας
2 άτομα 30-45' Μέτρια Δυσκολία
ΣΥΣΤΑΤΙΚA
  • <p><a href=https://bonduelle.gr/proion/lepta-fasolakia target=_blank rel=noopener><strong>1 &sigma;&upsilon;&sigma;&kappa;&epsilon;&upsilon;&alpha;&sigma;ί&alpha; &kappa;&alpha;&tau;&epsilon;&psi;&upsilon;&gamma;&mu;έ&nu;&alpha; &pi;&rho;ά&sigma;&iota;&nu;&alpha; &phi;&alpha;&sigma;&omicron;&lambda;ά&kappa;&iota;&alpha; Bonduelle &laquo;&sigma;&tau;&omicron;&nu; &alpha;&tau;&mu;ό&raquo;</strong></a></p>
  • <p>400 g &mu;&pi;&omicron;&upsilon;&tau;ά&kappa;&iota;&alpha; &kappa;&omicron;&tau;ό&pi;&omicron;&upsilon;&lambda;&omicron;&upsilon;</p>
  • <p>1 &mu;&iota;&kappa;&rho;ή &tau;&omicron;&mu;ά&tau;&alpha; &kappa;&omicron;&mu;&mu;έ&nu;&eta; &sigma;&epsilon; &kappa;&upsilon;&beta;ά&kappa;&iota;&alpha;</p>
  • <p>1 &rho;&alpha;&pi;&alpha;&nu;ά&kappa;&iota;</p>
  • <p>50 g &beta;&omicron;ύ&tau;&upsilon;&rho;&omicron;</p>
  • <p>80 g &gamma;&lambda;&upsilon;&kappa;&iota;ά &mu;&omicron;&upsilon;&sigma;&tau;ά&rho;&delta;&alpha;</p>
  • <p>3 &kappa;.&sigma;. &epsilon;&lambda;&alpha;&iota;ό&lambda;&alpha;&delta;&omicron;</p>
  • <p>1 &kappa;.&sigma;. &sigma;&pi;ό&rho;&omicron;&iota; &mu;&omicron;&upsilon;&sigma;&tau;ά&rho;&delta;&alpha;&sigmaf;</p>
  • <p>1 &kappa;.&gamma;. &mu;έ&lambda;&iota;</p>
  • <p>1 &kappa;.&sigma;. &kappa;ά&pi;&alpha;&rho;&eta;</p>
  • <p>1 &sigma;&kappa;ό&rho;&delta;&omicron;</p>
  • <p>1 &mu;&alpha;&tau;&sigma;ά&kappa;&iota; ά&nu;&eta;&theta;&omicron;</p>
  • <p>1/2 &mu;&alpha;&tau;&sigma;ά&kappa;&iota; &mu;&alpha;ϊ&nu;&tau;&alpha;&nu;ό</p>
  • <p>&Lambda;ί&gamma;&omicron; &beta;&alpha;&sigma;&iota;&lambda;&iota;&kappa;ό</p>
  • <p>&Lambda;ί&gamma;&eta; &rho;ί&gamma;&alpha;&nu;&eta;</p>
  • <p>&Gamma;&lambda;&upsilon;&kappa;&iota;ά &pi;ά&pi;&rho;&iota;&kappa;&alpha;</p>
  • <p>&Lambda;&epsilon;&upsilon;&kappa;ό &pi;&iota;&pi;έ&rho;&iota;</p>
  • <p>&alpha;&lambda;ά&tau;&iota;</p>
Βήματα προετοιμασίας
  • Βήμα 1

    Αλατοπιπερώνουμε τα μπουτάκια κοτόπουλου και προσθέτουμε βασιλικό, ρίγανη και πάπρικα.

  • Βήμα 2

    Τοποθετούμε σε ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί και αλείφουμε με ελαιόλαδο βάζοντας δίπλα στα μπουτάκια κοτόπουλου μια ολόκληρη σκελίδα σκόρδο καθαρισμένη. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 25- 30’.  

  • Βήμα 3

    Στο μεταξύ ετοιμάζουμε μια φίνα sauce αναμιγνύοντας τη μουστάρδα, τους σπόρους μουστάρδας, το ελαιόλαδο, την κάπαρη, τον μαϊντανό και το μέλι, μέχρι να αποκτήσει μια κρεμώδη υφή.

  • Βήμα 4

    Σοτάρουμε τα πράσινα φασολάκια μαζί με τις τομάτες και τον μαϊντανό. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε ρίγανη και αφήνουμε να σιγορβράση σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά. Τέλος προσθέτουμε τον άνηθο.

    Σερβίρουμε τα μπουτάκια σε ένα πιάτο, με συνοδευτικό τα φασολάκια μας και τη sauce μουστάρδας. Άλλο ένα ξεχωριστό πιάτο είναι έτοιμο!