Γεια σας! Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων, την ανάλυση της περιήγησης στον ιστότοπο, για σκοπούς Marketing και διαφήμισης και για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας τη βέλτιστη εμπειρία.

Μάθετε περισσότερα

Αποδέχομαι Δεν αποδέχομαι

ΛΑΧΑΝΙSTAS Σούπα μινεστρόνε με σπανάκι & κόκκινα φασόλια

Βουτιά στη γευστική θαλπωρή! TIP: Η σούπα, εκτός από ζεστή, τρώγεται ευχάριστα και κρύα, με διακόσμηση φρέσκου βασιλικού

Βήματα προετοιμασίας

  • Ψιλοκόβουμε τα καρότα, τον μαϊντανό, το σκόρδο, τον κολίανδρο, το βασιλικό και το κρεμμύδι. Κόβουμε τις πατάτες σε κύβους τρίβουμε την παρμεζάνα.

  • Σοτάρουμε το κρεμμύδι, τα καρότα και  το παστινάκ σε τηγάνι με ελαιόλαδο για 5 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το ζωμό και μαγειρεύουμε για 15 λεπτά. Προσθέτουμε 2 δαφνόφυλλα, τον κόλιανδρο, το βασιλικό, τα ζυμαρικά και τις πατάτες. Μετά από 10 λεπτά, προσθέτουμε το σπανάκι, τη σάλτσα τομάτας, και τα κόκκινα φασόλια, στραγγισμένα. Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για ακόμη 10-15 λεπτά μέχρι να ανακατευτούν καλά όλα τα αρώματα

  • Σερβίρουμε σε βαθιά πιάτα και πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα 

Συνταγές που σας ενδιαφέρουν

ΛΑΧΑΝΙSTAS Σούπα μινεστρόνε με σπανάκι & κόκκινα φασόλια
2 άτομα 30-45' Εύκολη
ΣΥΣΤΑΤΙΚA
  • <p><a href=https://bonduelle.gr/proion/phylla-spanaki target=_blank rel=noopener><strong>150 g &kappa;&alpha;&tau;&epsilon;&psi;&upsilon;&gamma;&mu;έ&nu;&omicron; &sigma;&pi;&alpha;&nu;ά&kappa;&iota; &phi;ύ&lambda;&lambda;&omicron; &phi;ύ&lambda;&lambda;&omicron; Bonduelle</strong></a></p>
  • <p><a href=https://bonduelle.gr/proion/kokkina-phasolia target=_blank rel=noopener><strong>1 &Kappa;&omicron;&nu;&sigma;έ&rho;&beta;&alpha; (200 g) &kappa;ό&kappa;&kappa;&iota;&nu;&alpha; &phi;&alpha;&sigma;ό&lambda;&iota;&alpha; Bonduelle</strong></a></p>
  • <p>100 g &kappa;&omicron;&phi;&tau;ό &mu;&alpha;&kappa;&alpha;&rho;&omicron;&nu;ά&kappa;&iota;</p>
  • <p>2 &kappa;&omicron;ύ&pi;&epsilon;&sigmaf; (400 ml) &zeta;&omega;&mu;ό &lambda;&alpha;&chi;&alpha;&nu;&iota;&kappa;ώ&nu;</p>
  • <p>3 &kappa;.&sigma;. &epsilon;&lambda;&alpha;&iota;ό&lambda;&alpha;&delta;&omicron;</p>
  • <p>3 &kappa;.&sigma;. &tau;&rho;&iota;&mu;&mu;έ&nu;&eta; &pi;&alpha;&rho;&mu;&epsilon;&zeta;ά&nu;&alpha;</p>
  • <p>1 &kappa;&omicron;&upsilon;&tau;ί &sigma;ά&lambda;&tau;&sigma;&alpha; &tau;&omicron;&mu;ά&tau;&alpha;&sigmaf;</p>
  • <p>1 &pi;&alpha;&sigma;&tau;&iota;&nu;ά&kappa;&iota;</p>
  • <p>2 &kappa;&alpha;&rho;ό&tau;&alpha;</p>
  • <p>2 &pi;&alpha;&tau;ά&tau;&epsilon;&sigmaf;</p>
  • <p>1 &xi;&epsilon;&rho;ό &kappa;&rho;&epsilon;&mu;&mu;ύ&delta;&iota; &psi;&iota;&lambda;&omicron;&kappa;&omicron;&mu;&mu;έ&nu;&omicron;</p>
  • <p>4 &phi;&upsilon;&lambda;&lambda;&alpha;&rho;ά&kappa;&iota;&alpha; &phi;&rho;έ&sigma;&kappa;&omicron; &beta;&alpha;&sigma;&iota;&lambda;&iota;&kappa;ό</p>
  • <p>4 &phi;ύ&lambda;&lambda;&alpha; &phi;&rho;έ&sigma;&kappa;&omicron; &kappa;ό&lambda;&iota;&alpha;&nu;&delta;&rho;&omicron;</p>
  • <p>2 &delta;&alpha;&phi;&nu;ό&phi;&upsilon;&lambda;&lambda;&alpha;</p>
  • <p>&alpha;&lambda;ά&tau;&iota;, &pi;&iota;&pi;έ&rho;&iota;</p>
  • <p>&Epsilon;&kappa;&tau;έ&lambda;&epsilon;&sigma;&eta;</p>
Βήματα προετοιμασίας
  • Βήμα 1

    Ψιλοκόβουμε τα καρότα, τον μαϊντανό, το σκόρδο, τον κολίανδρο, το βασιλικό και το κρεμμύδι. Κόβουμε τις πατάτες σε κύβους τρίβουμε την παρμεζάνα.

  • Βήμα 2

    Σοτάρουμε το κρεμμύδι, τα καρότα και  το παστινάκ σε τηγάνι με ελαιόλαδο για 5 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το ζωμό και μαγειρεύουμε για 15 λεπτά. Προσθέτουμε 2 δαφνόφυλλα, τον κόλιανδρο, το βασιλικό, τα ζυμαρικά και τις πατάτες. Μετά από 10 λεπτά, προσθέτουμε το σπανάκι, τη σάλτσα τομάτας, και τα κόκκινα φασόλια, στραγγισμένα. Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για ακόμη 10-15 λεπτά μέχρι να ανακατευτούν καλά όλα τα αρώματα

  • Βήμα 3

    Σερβίρουμε σε βαθιά πιάτα και πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα