1. >Syntages
  2. >ΛΑΧΑΝΙSTAS Σούπα μινεστρόνε με σπανάκι & κόκκινα φασόλια

ΛΑΧΑΝΙSTAS Σούπα μινεστρόνε με σπανάκι & κόκκινα φασόλια

Βουτιά στη γευστική θαλπωρή! TIP: Η σούπα, εκτός από ζεστή, τρώγεται ευχάριστα και κρύα, με διακόσμηση φρέσκου βασιλικού
Εύκολο
2 άτομα
40 λεπτά
Μέτριο
Συστατικά
για 2 άτομα
150 g κατεψυγμένο σπανάκι φύλλο φύλλο Bonduelle

1 Κονσέρβα (200 g) κόκκινα φασόλια Bonduelle

100 g κοφτό μακαρονάκι

2 κούπες (400 ml) ζωμό λαχανικών

3 κ.σ. ελαιόλαδο

3 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα

1 κουτί σάλτσα τομάτας

1 παστινάκι

2 καρότα

2 πατάτες

1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο

4 φυλλαράκια φρέσκο βασιλικό

4 φύλλα φρέσκο κόλιανδρο

2 δαφνόφυλλα

αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Συστατικά για 2 άτομα
150 g κατεψυγμένο σπανάκι φύλλο φύλλο Bonduelle

1 Κονσέρβα (200 g) κόκκινα φασόλια Bonduelle

100 g κοφτό μακαρονάκι

2 κούπες (400 ml) ζωμό λαχανικών

3 κ.σ. ελαιόλαδο

3 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα

1 κουτί σάλτσα τομάτας

1 παστινάκι

2 καρότα

2 πατάτες

1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο

4 φυλλαράκια φρέσκο βασιλικό

4 φύλλα φρέσκο κόλιανδρο

2 δαφνόφυλλα

αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
  1. βήμα 1
    Ψιλοκόβουμε τα καρότα, τον μαϊντανό, το σκόρδο, τον κολίανδρο, το βασιλικό και το κρεμμύδι. Κόβουμε τις πατάτες σε κύβους τρίβουμε την παρμεζάνα.
  2. βήμα 2
    Σοτάρουμε το κρεμμύδι, τα καρότα και το παστινάκ σε τηγάνι με ελαιόλαδο για 5 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το ζωμό και μαγειρεύουμε για 15 λεπτά. Προσθέτουμε 2 δαφνόφυλλα, τον κόλιανδρο, το βασιλικό, τα ζυμαρικά και τις πατάτες. Μετά από 10 λεπτά, προσθέτουμε το σπανάκι, τη σάλτσα τομάτας, και τα κόκκινα φασόλια, στραγγισμένα. Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για ακόμη 10-15 λεπτά μέχρι να ανακατευτούν καλά όλα τα αρώματα
  3. βήμα 3
    Σερβίρουμε σε βαθιά πιάτα και πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα
Συμουλή μαγειρικής τίτλος
TIP: Η σούπα, εκτός από ζεστή, τρώγεται ευχάριστα και κρύα, με διακόσμηση φρέσκου βασιλικού
αφήστε τον εαυτό σας να μείνει έκπληκτος
ΕύκολοΜέτριοΔύσκολο
< 15 Λεπτά15 - 45 Λεπτά45 m και +
Θρύλος