Βήματα προετοιμασίας
-
Ψιλοκόβουμε τα καρότα, τον μαϊντανό, το σκόρδο, τον κολίανδρο, το βασιλικό και το κρεμμύδι. Κόβουμε τις πατάτες σε κύβους τρίβουμε την παρμεζάνα.
-
Σοτάρουμε το κρεμμύδι, τα καρότα και το παστινάκ σε τηγάνι με ελαιόλαδο για 5 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το ζωμό και μαγειρεύουμε για 15 λεπτά. Προσθέτουμε 2 δαφνόφυλλα, τον κόλιανδρο, το βασιλικό, τα ζυμαρικά και τις πατάτες. Μετά από 10 λεπτά, προσθέτουμε το σπανάκι, τη σάλτσα τομάτας, και τα κόκκινα φασόλια, στραγγισμένα. Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για ακόμη 10-15 λεπτά μέχρι να ανακατευτούν καλά όλα τα αρώματα
-
Σερβίρουμε σε βαθιά πιάτα και πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα