Βήματα προετοιμασίας
-
Ξεπλένουμε τα μαύρα φασόλια και το καλαμπόκι με νερό σε ένα σουρωτήρι.
-
Ζεσταίνουμε την τορτίγια για 30 δευτερόλεπτα στο φούρνο μικροκυμάτων ή σε ένα τηγάνι.
-
Απλώνουμε στην τορτίγια την σάλτσα ντομάτας, προσθέτουμε το στήθος κοτόπουλου, τα φασόλια, το καλαμπόκι, τις φέτες αβοκάντο, τις ελιές, τον ψιλοκομμένο κόλιανδρο και τα φύλλα σαλάτας.
-
Τυλίγουμε την τορτίγια σαν τηγανίτα με τα άκρα γυρισμένα έτσι ώστε η γέμιση να μην βγαίνει από το εσωτερικό.
-
Βάζουμε την τορτίγια σε ένα ταψί και περιστρέφουμε μέχρι να πάρει χρώμα σε όλες τις πλευρές.