Γεια σας! Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων, την ανάλυση της περιήγησης στον ιστότοπο, για σκοπούς Marketing και διαφήμισης και για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας τη βέλτιστη εμπειρία.

Μάθετε περισσότερα

ΛΑΧΑΝΙSTAS Τυλιχτό σάντουιτς με μαύρα φασόλια

Μεξικάνικο πιάτο με κοτόπουλο και μαύρα φασόλια!

Βήματα προετοιμασίας

  • Ξεπλένουμε τα μαύρα φασόλια και το καλαμπόκι με νερό σε ένα σουρωτήρι.

  • Ζεσταίνουμε την τορτίγια για 30 δευτερόλεπτα στο φούρνο μικροκυμάτων ή σε ένα τηγάνι.

  • Απλώνουμε στην τορτίγια την σάλτσα ντομάτας, προσθέτουμε το στήθος κοτόπουλου, τα φασόλια, το καλαμπόκι, τις φέτες αβοκάντο, τις ελιές, τον ψιλοκομμένο κόλιανδρο και τα φύλλα σαλάτας.

  • Τυλίγουμε την τορτίγια σαν τηγανίτα με τα άκρα γυρισμένα έτσι ώστε η γέμιση να μην βγαίνει από το εσωτερικό.

  • Βάζουμε την τορτίγια σε ένα ταψί και περιστρέφουμε μέχρι να πάρει χρώμα σε όλες τις πλευρές.

Συνταγές που σας ενδιαφέρουν

ΛΑΧΑΝΙSTAS Τυλιχτό σάντουιτς με μαύρα φασόλια
2 άτομα 15-30' Μέτρια Δυσκολία
ΣΥΣΤΑΤΙΚA
  • <p><a href="https://bonduelle.gr/proion/2ch-mikres-konserves-maura-fasolia" target="_blank" rel="noopener">2 mini &kappa;&omicron;&nu;&sigma;έ&rho;&beta;&epsilon;&sigmaf; (120 &gamma;&rho;.) &mu;&alpha;ύ&rho;&alpha; &phi;&alpha;&sigma;ό&lambda;&iota;&alpha; Bonduelle</a></p>
  • <p><a href="https://bonduelle.gr/proion/2ch-mikres-konserves-kalampoki" target="_blank" rel="noopener">1 mini &kappa;&omicron;&nu;&sigma;έ&rho;&beta;&alpha; (70 &gamma;&rho;.) &gamma;&lambda;&upsilon;&kappa;ό &kappa;&alpha;&lambda;&alpha;&mu;&pi;ό&kappa;&iota; Bonduelle</a></p>
  • <p>100-120 &gamma;&rho;. &psi;&eta;&tau;ό &sigma;&tau;ή&theta;&omicron;&sigmaf; &kappa;&omicron;&tau;ό&pi;&omicron;&upsilon;&lambda;&omicron;&upsilon;</p>
  • <p>&Mu;&iota;&sigma;ό &alpha;&beta;&omicron;&kappa;ά&nu;&tau;&omicron; &kappa;&omicron;&mu;&mu;έ&nu;&omicron; &sigma;&epsilon; &phi;έ&tau;&epsilon;&sigmaf;</p>
  • <p>2 &phi;ύ&lambda;&lambda;&alpha; &mu;&alpha;&rho;&omicron;&upsilon;&lambda;&iota;&omicron;ύ</p>
  • <p>&mu;&epsilon;&rho;&iota;&kappa;έ&sigmaf; &mu;&alpha;ύ&rho;&epsilon;&sigmaf; &epsilon;&lambda;&iota;έ&sigmaf; &kappa;&omicron;&mu;&mu;έ&nu;&epsilon;&sigmaf; &sigma;&epsilon; &phi;έ&tau;&epsilon;&sigmaf;</p>
  • <p>&mu;&epsilon;&rho;&iota;&kappa;ά &psi;&iota;&lambda;&omicron;&kappa;&omicron;&mu;&mu;έ&nu;&alpha; &pi;&rho;ά&sigma;&iota;&nu;&alpha; &phi;ύ&lambda;&lambda;&alpha; &kappa;ό&lambda;&iota;&alpha;&nu;&delta;&rho;&omicron;&upsilon;</p>
  • <p>3-4 &kappa;.&sigma;. &sigma;ά&lambda;&tau;&sigma;&alpha; &nu;&tau;&omicron;&mu;ά&tau;&alpha;&sigmaf;</p>
  • <p>1 &mu;&epsilon;&gamma;ά&lambda;&eta; &tau;&omicron;&rho;&tau;ί&gamma;&iota;&alpha;</p>
Βήματα προετοιμασίας
  • Βήμα 1

    Ξεπλένουμε τα μαύρα φασόλια και το καλαμπόκι με νερό σε ένα σουρωτήρι.

  • Βήμα 2

    Ζεσταίνουμε την τορτίγια για 30 δευτερόλεπτα στο φούρνο μικροκυμάτων ή σε ένα τηγάνι.

  • Βήμα 3

    Απλώνουμε στην τορτίγια την σάλτσα ντομάτας, προσθέτουμε το στήθος κοτόπουλου, τα φασόλια, το καλαμπόκι, τις φέτες αβοκάντο, τις ελιές, τον ψιλοκομμένο κόλιανδρο και τα φύλλα σαλάτας.

  • Βήμα 4

    Τυλίγουμε την τορτίγια σαν τηγανίτα με τα άκρα γυρισμένα έτσι ώστε η γέμιση να μην βγαίνει από το εσωτερικό.

  • Βήμα 5

    Βάζουμε την τορτίγια σε ένα ταψί και περιστρέφουμε μέχρι να πάρει χρώμα σε όλες τις πλευρές.

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description