Βήματα προετοιμασίας
-
Αφαιρούμε το κουκούτσι από το αβοκάντο με ένα κουτάλι και τοποθετούμε τη σάρκα του αβοκάντο σε ένα μπολ. Πασπαλίζουμε το αβοκάντο με χυμό λεμονιού και λίγο αλάτι και στη συνέχεια θρυμματίζουμε με ένα πιρούνι.
-
Βάζουμε τις φέτες τοστ σε μια τοστιέρα, έως ότου να γίνουν τραγανές και χρυσές στο χρώμα (μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε τηγάνι γκριλ αν δεν έχουμε τοστιέρα).
-
Απλώνουμε στις φέτες τοστ το αβοκάντο, προσθέτουμε μια φέτα ντομάτας, πασπαλίζουμε με γλυκό καλαμπόκι στην κορυφή και γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο βασιλικό.