Βήματα προετοιμασίας
-
Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρές μπουκίτσες και τοποθετούμε σε ένα μπολ μαζί με τη σόγια σος και το κορν φλάουρ. Ανακατεύουμε μέχρι το κοτοπουλο να έχει καλυφθεί από το μίγμα.
-
Σε βαθύ τηγάνι τηγανίζουμε το κοτόπουλο με ελαιόλαδο και ανακατεύουμε μέχρι να χρυσίσει. Βάζουμε το κοτόπουλο σε ένα μπολ. Ψιλοκόβουμε το σκόρδο, το τζίντερ και τα προσθέτουμε μαζί με τα φασολάκια στο τηγάνι.
-
Σοτάρουμε για λίγα λεπτά και έπειτα αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το κοτόπουλο. Προσθέτουμε τη γλυκιά σος τσιλι και μαγειρεύουμε για ακόμη 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε σπόρους σησαμιού και έτοιμο το ασιατικό μας δείπνο!