Γεια σας! Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων, την ανάλυση της περιήγησης στον ιστότοπο, για σκοπούς Marketing και διαφήμισης και για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας τη βέλτιστη εμπειρία.

Μάθετε περισσότερα

ΛΑΧΑΝΙSTAS Τραγανό ασιατικό κοτόπουλο με πράσινα φασολάκια

Ασιατικό πιάτο, προσαρμοσμένο στα γούστα σου! Εύκολο και πεντανόστιμο!

Βήματα προετοιμασίας

 • Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρές μπουκίτσες και τοποθετούμε σε ένα μπολ μαζί με τη σόγια σος και το κορν φλάουρ. Ανακατεύουμε μέχρι το κοτοπουλο να έχει καλυφθεί από το μίγμα.

 • Σε βαθύ τηγάνι τηγανίζουμε το κοτόπουλο με ελαιόλαδο και ανακατεύουμε μέχρι να χρυσίσει. Βάζουμε το κοτόπουλο σε ένα μπολ. Ψιλοκόβουμε το σκόρδο, το τζίντερ και τα προσθέτουμε μαζί με τα φασολάκια στο τηγάνι.

 • Σοτάρουμε για λίγα λεπτά και έπειτα αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το κοτόπουλο. Προσθέτουμε τη γλυκιά σος τσιλι και μαγειρεύουμε για ακόμη 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε σπόρους σησαμιού και έτοιμο το ασιατικό μας δείπνο!

Συνταγές που σας ενδιαφέρουν

ΛΑΧΑΝΙSTAS Τραγανό ασιατικό κοτόπουλο με πράσινα φασολάκια
2 άτομα 30-45' Μέτρια Δυσκολία
ΣΥΣΤΑΤΙΚA
Βήματα προετοιμασίας
 • Βήμα 1

  Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρές μπουκίτσες και τοποθετούμε σε ένα μπολ μαζί με τη σόγια σος και το κορν φλάουρ. Ανακατεύουμε μέχρι το κοτοπουλο να έχει καλυφθεί από το μίγμα.

 • Βήμα 2

  Σε βαθύ τηγάνι τηγανίζουμε το κοτόπουλο με ελαιόλαδο και ανακατεύουμε μέχρι να χρυσίσει. Βάζουμε το κοτόπουλο σε ένα μπολ. Ψιλοκόβουμε το σκόρδο, το τζίντερ και τα προσθέτουμε μαζί με τα φασολάκια στο τηγάνι.

 • Βήμα 3

  Σοτάρουμε για λίγα λεπτά και έπειτα αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το κοτόπουλο. Προσθέτουμε τη γλυκιά σος τσιλι και μαγειρεύουμε για ακόμη 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε σπόρους σησαμιού και έτοιμο το ασιατικό μας δείπνο!

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description