Βήματα προετοιμασίας
-
Ετοιμάζουμε τη sauce για τα σνίτσελ, ανακατεύοντας στο Multi τη φέτα, το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, τη μέντα, και το βασιλικό.
-
Κόβουμε το στήθος κοτόπουλου σε 2 κομμάτια. Κόβουμε δύο μεγάλα κομμάτια μεμβράνη, βάζουμε ενδιάμεσα κάθε κομμάτι φιλέτο και χτυπάμε με το σφυρί κρέατος από το κέντρο προς τα έξω μέχρι να αποκτήσει το επιθυμητό μέγεθος. Έπειτα τα πανάρουμε μέσα στο αλεύρι, το αυγό, τη φρυγανιά και το τριμμένο τυρί. Ζεσταίνουμε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι και περνάμε τα σνίτσελ μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
-
Στραγγίζουμε τα καρότα από την κονσέρβα και τα σοτάρουμε σε λίγο βούτυρο και ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε ξύσμα και χυμό από το λάιμ. Για να ενισχύσουμε τη γεύση προσθέτουμε λίγα φυλλαράκια μέντας.
-
Σερβίρουμε τα σνίτσελ με γαρνιτούρα τα καρότα και τη sauce. Καλή απόλαυση!