Γεια σας! Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων, την ανάλυση της περιήγησης στον ιστότοπο, για σκοπούς Marketing και διαφήμισης και για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας τη βέλτιστη εμπειρία.

Μάθετε περισσότερα

Αποδέχομαι Δεν αποδέχομαι

ΛΑΧΑΝΙSTAS Τραγανό σνίτσελ κοτόπουλο με καρότα baby

Πεντανόστιμο και πολύχρωμο πιάτο!

Βήματα προετοιμασίας

  • Ετοιμάζουμε τη sauce για τα σνίτσελ, ανακατεύοντας στο Multi τη φέτα, το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, τη μέντα, και το βασιλικό.

  • Κόβουμε το στήθος κοτόπουλου σε 2 κομμάτια. Κόβουμε δύο μεγάλα κομμάτια μεμβράνη, βάζουμε ενδιάμεσα κάθε κομμάτι φιλέτο και χτυπάμε με το σφυρί κρέατος από το κέντρο προς τα έξω μέχρι να αποκτήσει το επιθυμητό μέγεθος. Έπειτα τα πανάρουμε μέσα στο αλεύρι, το αυγό, τη φρυγανιά και το τριμμένο τυρί. Ζεσταίνουμε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι και περνάμε τα σνίτσελ μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

  • Στραγγίζουμε τα καρότα από την κονσέρβα και τα σοτάρουμε σε λίγο βούτυρο και ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε ξύσμα και χυμό από το λάιμ. Για να ενισχύσουμε τη γεύση προσθέτουμε λίγα φυλλαράκια μέντας.

  • Σερβίρουμε τα σνίτσελ με γαρνιτούρα τα καρότα και τη sauce. Καλή απόλαυση!

Συνταγές που σας ενδιαφέρουν

ΛΑΧΑΝΙSTAS Τραγανό σνίτσελ κοτόπουλο με καρότα baby
2 άτομα 30-45' Μέτρια Δυσκολία
ΣΥΣΤΑΤΙΚA
  • <p><a href=https://bonduelle.gr/proion/karota target=_blank rel=noopener><strong>1 &kappa;&omicron;&nu;&sigma;έ&rho;&beta;&alpha; (200 g) &kappa;&alpha;&rho;ό&tau;&alpha; Bonduelle</strong></a></p>
  • <p>300 g &sigma;&tau;ή&theta;&omicron;&sigmaf; &kappa;&omicron;&tau;ό&pi;&omicron;&upsilon;&lambda;&omicron;</p>
  • <p>150 g &sigma;&tau;&rho;&alpha;&gamma;&gamma;&iota;&sigma;&tau;ό &gamma;&iota;&alpha;&omicron;ύ&rho;&tau;&iota;</p>
  • <p>100 g &phi;&rho;&upsilon;&gamma;&alpha;&nu;&iota;ά &tau;&rho;&iota;&mu;&mu;έ&nu;&eta;</p>
  • <p>200 ml &eta;&lambda;&iota;έ&lambda;&alpha;&iota;&omicron;</p>
  • <p>10 ml &epsilon;&lambda;&alpha;&iota;ό&lambda;&alpha;&delta;&omicron;</p>
  • <p>80 g &alpha;&lambda;&epsilon;ύ&rho;&iota;</p>
  • <p>50 g &phi;έ&tau;&alpha;</p>
  • <p>&Lambda;ί&gamma;&omicron; &beta;&omicron;ύ&tau;&upsilon;&rho;&omicron;</p>
  • <p>10 g &pi;&alpha;&rho;&mu;&epsilon;&zeta;ά&nu;&alpha; &tau;&rho;&iota;&mu;&mu;έ&nu;&eta;</p>
  • <p>2 &alpha;&upsilon;&gamma;ά</p>
  • <p>&Xi;ύ&sigma;&mu;&alpha; &amp; &chi;&upsilon;&mu;ό &alpha;&pi;ό 1 &lambda;ά&iota;&mu;</p>
  • <p>&Lambda;ί&gamma;&alpha; &phi;&upsilon;&lambda;&lambda;&alpha;&rho;ά&kappa;&iota;&alpha; &beta;&alpha;&sigma;&iota;&lambda;&iota;&kappa;ό &kappa;&alpha;&iota; &mu;έ&nu;&tau;&alpha;</p>
  • <p>&alpha;&lambda;ά&tau;&iota;</p>
  • <p>&Pi;&iota;&pi;έ&rho;&iota;</p>
Βήματα προετοιμασίας
  • Βήμα 1

    Ετοιμάζουμε τη sauce για τα σνίτσελ, ανακατεύοντας στο Multi τη φέτα, το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, τη μέντα, και το βασιλικό.

  • Βήμα 2

    Κόβουμε το στήθος κοτόπουλου σε 2 κομμάτια. Κόβουμε δύο μεγάλα κομμάτια μεμβράνη, βάζουμε ενδιάμεσα κάθε κομμάτι φιλέτο και χτυπάμε με το σφυρί κρέατος από το κέντρο προς τα έξω μέχρι να αποκτήσει το επιθυμητό μέγεθος. Έπειτα τα πανάρουμε μέσα στο αλεύρι, το αυγό, τη φρυγανιά και το τριμμένο τυρί. Ζεσταίνουμε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι και περνάμε τα σνίτσελ μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

  • Βήμα 3

    Στραγγίζουμε τα καρότα από την κονσέρβα και τα σοτάρουμε σε λίγο βούτυρο και ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε ξύσμα και χυμό από το λάιμ. Για να ενισχύσουμε τη γεύση προσθέτουμε λίγα φυλλαράκια μέντας.

  • Βήμα 4

    Σερβίρουμε τα σνίτσελ με γαρνιτούρα τα καρότα και τη sauce. Καλή απόλαυση!