Βήματα προετοιμασίας
-
Βράζουμε τα ζυμαρικά για 7 λεπτά, ανάλογα με τις οδηγίες συσκευασίας. Αφήνουμε τις γαρίδες να ξεπαγώσουν. Στραγγίζουμε τα μανιτάρια και τα ξεπλένουμε ελαφρά.
-
Ψιλοκόβουμε το σκόρδο, το σέλινο, την κόκκινη πιπεριά,και τα καρότα σε λεπτά μπαστουνάκια
-
Στο τηγάνι με 2 κ.σ. ελαιόλαδο σοτάτουμε το σκόρδο, τα καρότα, τις πιπεριές, , και τα μανιτάρια και τα αφήνουμε να ματαθούν. Προσθέτουμε το ζωμό και αλατοπιπερώνουμε. Αφήνουμε για 3 λεπτά και προσθέτουμε και τις γαρίδες
-
Προσθέτουμε τα ζυμαρικά μέσα στο τηγάνι μαζί με την σος τεριγιάκι, το χυμό από το λάιμ, λίγο μέλι και φρεσκοκομμένο μαϊντανό. Αφήνουμε να πάρει μια βράση ακόμη για 5-7 λεπτά και προσθέτουμε το σπανάκι. Μπορούμε να διακοσμήσουμε με έξτρα φυλλαράκια μαϊντανού και σέλινο