Γεια σας! Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων, την ανάλυση της περιήγησης στον ιστότοπο, για σκοπούς Marketing και διαφήμισης και για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας τη βέλτιστη εμπειρία.

Μάθετε περισσότερα

Αποδέχομαι Δεν αποδέχομαι

ΛΑΧΑΝΙSTAS Μανιτάρια σαγανάκι (μανιτάρια με λιωμένο λευκό τυρί φέτα)

Ο τέλειος μεζές

Βήματα προετοιμασίας

  • Σοτάρουμε το σκόρδο στο ελαιόλαδο.

  • Προσθέτουμε τα μανιτάρια και μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά.

  • Αμέσως μετά, προσθέτουμε το σφηνάκι λευκό κρασί, τον τοματοχυμό, τις λιαστές τομάτες και τις ελιές.

  • Αλατοπιπερώνουμε και αρωματίζουμε με λίγο τριμμένο φρέσκο θυμάρι.

  • Στο τέλος, προσθέτουμε τη φέτα σε χοντρά κομμάτια.

  • Σερβίρουμε αμέσως, γαρνίροντας με μερικά κλωναράκια φρέσκο θυμάρι για το χρώμα.

Συνταγές που σας ενδιαφέρουν

ΛΑΧΑΝΙSTAS Μανιτάρια σαγανάκι (μανιτάρια με λιωμένο λευκό τυρί φέτα)
4 άτομα 15-30' Εύκολες
ΣΥΣΤΑΤΙΚA
  • 1 κονσέρβα (400g) Mανιτάρια ολόκληρα Bonduelle
  • 100 γρ. φέτα
  • 100 γρ. τοματοχυμό
  • 1 σφηνάκι λευκό κρασί
  • 9-10 λιαστές τομάτες
  • 2 κ.σ. ψιλοκομμένες ελιές Καλαμών
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • Λίγο φρέσκο θυμάρι
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι & πιπέρι
Βήματα προετοιμασίας
  • Βήμα 1

    Σοτάρουμε το σκόρδο στο ελαιόλαδο.

  • Βήμα 2

    Προσθέτουμε τα μανιτάρια και μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά.

  • Βήμα 3

    Αμέσως μετά, προσθέτουμε το σφηνάκι λευκό κρασί, τον τοματοχυμό, τις λιαστές τομάτες και τις ελιές.

  • Βήμα 4

    Αλατοπιπερώνουμε και αρωματίζουμε με λίγο τριμμένο φρέσκο θυμάρι.

  • Βήμα 5

    Στο τέλος, προσθέτουμε τη φέτα σε χοντρά κομμάτια.

  • Βήμα 6

    Σερβίρουμε αμέσως, γαρνίροντας με μερικά κλωναράκια φρέσκο θυμάρι για το χρώμα.