Βήματα προετοιμασίας
-
Σοτάρουμε το σκόρδο στο ελαιόλαδο.
-
Προσθέτουμε τα μανιτάρια και μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά.
-
Αμέσως μετά, προσθέτουμε το σφηνάκι λευκό κρασί, τον τοματοχυμό, τις λιαστές τομάτες και τις ελιές.
-
Αλατοπιπερώνουμε και αρωματίζουμε με λίγο τριμμένο φρέσκο θυμάρι.
-
Στο τέλος, προσθέτουμε τη φέτα σε χοντρά κομμάτια.
-
Σερβίρουμε αμέσως, γαρνίροντας με μερικά κλωναράκια φρέσκο θυμάρι για το χρώμα. Περισσότερες γευστικές συνταγές με μανιτάρια και λαχταριστές LAXANISTAS συνταγές για κάθε περίσταση.