βήμα 1
Σοτάρουμε το σκόρδο στο ελαιόλαδο.
βήμα 2
Προσθέτουμε τα μανιτάρια και μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά.
βήμα 3
Αμέσως μετά, προσθέτουμε το σφηνάκι λευκό κρασί, τον τοματοχυμό, τις λιαστές τομάτες και τις ελιές.
βήμα 4
Αλατοπιπερώνουμε και αρωματίζουμε με λίγο τριμμένο φρέσκο θυμάρι.
βήμα 5
Στο τέλος, προσθέτουμε τη φέτα σε χοντρά κομμάτια.
βήμα 6
Σερβίρουμε αμέσως, γαρνίροντας με μερικά κλωναράκια φρέσκο θυμάρι για το χρώμα. Περισσότερες γευστικές συνταγές με μανιτάρια και λαχταριστές LAXANISTAS συνταγές για κάθε περίσταση.