Βήματα προετοιμασίας
-
Βράζουμε την πατάτα και αφήνουμε να κρυώσει
-
Βράζουμε τον αρακά για 3 λεπτά, στραγγίζουμε και αφήνουμε να κρυώσει.
-
Σε μεγάλο μπολ λιώνουμε την πατάτα, προσθέτουμε τον αρακά και πολτοποιούμε ξανά. Προσθέτουμε τα φύλλα μέντας ψιλοκομμένα και αλατοπιπερώνουμε.
-
Πλάθουμε με το μίγμα μικρές μπαλίτσες στο μέγεθος ενός καρυδιού.
-
Αναμιγνύουμε την τριμμένη φρυγανιά και την παρμεζάνα σε ένα μπολ και βουτάμε μέσα μια μια μπαλίτσα.
-
Τοποθετούμε σε ελαφρώς λαδωμένο ταψάκι και ψήνουμε για 15-20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C