βήμα 1
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200C στον αέρα.
Αναμιγνύουμε το αλεύρι, το μπέικιν, τη μουστάρδα, την πάπρικα, 1 κ.γ. αλάτι και 1 κ.γ. φυλλαράκια θυμάρι σε ένα μεγάλο μπολ. Στη συνέχεια, ενοποιούμε τα κυβάκια βούτυρου πλάθοντας με το χέρι μέχρι να γίνει μια τριφτή ζύμη.
βήμα 2
Προσθέτουμε το περισσότερο τυρί και την κονσέρβα Texas Mix στραγγισμένη.
Ανακατεύουμε το γάλα με το χυμό λεμονιού, προσθέτουμε μέσα στη ζύμη, και δουλεύουμε με το χέρι μέχρι να γίνει μια ζύμη που να κολλάει ελαφρά.
βήμα 3
Τοποθετούμε τη ζύμη επάνω σε αλευρωμένη επιφάνεια, ζυμώνουμε 2-3 φορές για να μαλακώσει και τη χωρίζουμε σε 10 μπαλίτσες.
Πλάθουμε και καλοσχηματίζουμε τις μπαλίτσες και τις τοποθετούμε επάνω σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.
βήμα 4
Αλείφουμε την καθεμιά με λίγο γάλα, πασπαλίζουμε με λίγο τυρί, πάπρικα και λίγα φυλλαράκια θυμάρι.
Ψήνουμε για 10-12 λεπτά μέχρι να φουσκώσουν ελαφρά και να χρυσαφίσουν.
βήμα 5
Αφήνουμε να κρυώσουν ελαφρά και σερβίρουμε.
Προαιρετικά, γαρνίρουμε με τη σάλτσα από καραμελωμένα κρεμμύδια.
βήμα 6
Για τη σάλτσα από καραμελωμένα κρεμμύδια:
Κόβουμε τα κρεμμύδια σε λεπτές ροδέλες και τα σοτάρουμε στο τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, προσθέτοντας το κομμένο chilli και τη δάφνη.
βήμα 7
Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά μέχρι να πάρουν σκουρόχρωμη απόχρωση.
3Προσθέτουμε τη ζάχαρη, το ξύδι και το μπαλσάμικο και ανακατεύουμε βράζοντας ακόμη 30 λεπτά ή εως ότου η σάλτσα μας δέσει σαν σιρόπι.