Βήματα προετοιμασίας
-
Κόψτε τα σπαράγγια σε κομματάκια και βράστε τα με τον αρακά μέχρι να μαλακώσουν. Φυλάξτε 6 κ.σ. αρακά για το σερβίρισμα και βάλτε τα υπόλοιπα στο μίξερ.
-
Μουλιάστε τη ζελατίνη σε χυμό λεμονιού για 5. Μετά, ζεστάνετέ το σιγά σε ένα μικρό κατσαρολάκι μέχρι να διαλυθεί. Μην το βράσετε. Προσθέστε τη ζελατίνη και το ψιλοκομμένο εστραγκόν στον πουρέ λαχανικών και ανακατέψτε τα μαζί προσεκτικά.
-
Βάλτε τη μους σε μπολ και αφήστε την στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες. Η μους σερβίρεται στα μπολ, γαρνιρισμένη με αρακά και εστραγκόν.