1. >Syntages
  2. >Μουςαρακά με σπαράγγια και εστραγκόν

Μουςαρακά με σπαράγγια και εστραγκόν

Ο νέος τρόπος να σερβίρεις αρακά!
Προσιτό
4 άτομα
46 λεπτά
Μέτριο
Συστατικά
για 4 άτομα
400g αρακά έξτρα φίνου στον ατμό Bonduelle

300g σπαράγγια

3 κ. σ. ζελατίνη

75ml χυμός λεμονιού

2 φύλλα εστραγκόν

Αλάτι
Συστατικά για 4 άτομα
400g αρακά έξτρα φίνου στον ατμό Bonduelle

300g σπαράγγια

3 κ. σ. ζελατίνη

75ml χυμός λεμονιού

2 φύλλα εστραγκόν

Αλάτι
  1. βήμα 1
    Κόψτε τα σπαράγγια σε κομματάκια και βράστε τα με τον αρακά μέχρι να μαλακώσουν. Φυλάξτε 6 κ.σ. αρακά για το σερβίρισμα και βάλτε τα υπόλοιπα στο μίξερ.
  2. βήμα 2
    Μουλιάστε τη ζελατίνη σε χυμό λεμονιού για 5. Μετά, ζεστάνετέ το σιγά σε ένα μικρό κατσαρολάκι μέχρι να διαλυθεί. Μην το βράσετε. Προσθέστε τη ζελατίνη και το ψιλοκομμένο εστραγκόν στον πουρέ λαχανικών και ανακατέψτε τα μαζί προσεκτικά.
  3. βήμα 3
    Βάλτε τη μους σε μπολ και αφήστε την στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες. Η μους σερβίρεται στα μπολ, γαρνιρισμένη με αρακά και εστραγκόν.
Συμουλή μαγειρικής τίτλος
Είναι σημαντικό να διαλέξετε φρέσκα σπαράγγια. Πώς, Πρέπει να δείχνουν ζωντανά και να είναι απαλά, να μη λυγίζουν, να σπάνε εύκολα και οι μύτες τους να είναι κλειστές.
αφήστε τον εαυτό σας να μείνει έκπληκτος
ΕύκολοΜέτριοΔύσκολο
< 15 Λεπτά15 - 45 Λεπτά45 m και +
Θρύλος