Γεια σας! Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων, την ανάλυση της περιήγησης στον ιστότοπο, για σκοπούς Marketing και διαφήμισης και για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας τη βέλτιστη εμπειρία.

Μάθετε περισσότερα

Μουςαρακά με σπαράγγια και εστραγκόν

Ο νέος τρόπος να σερβίρεις αρακά!

Βήματα προετοιμασίας

 • Κόψτε τα σπαράγγια σε κομματάκια και βράστε τα με τον αρακά μέχρι να μαλακώσουν. Φυλάξτε 6 κ.σ. αρακά για το σερβίρισμα και βάλτε τα υπόλοιπα στο μίξερ.

 • Μουλιάστε τη ζελατίνη σε χυμό λεμονιού για 5. Μετά, ζεστάνετέ το σιγά σε ένα μικρό κατσαρολάκι μέχρι να διαλυθεί. Μην το βράσετε. Προσθέστε τη ζελατίνη και το ψιλοκομμένο εστραγκόν στον πουρέ λαχανικών και ανακατέψτε τα μαζί προσεκτικά.

 • Βάλτε τη μους σε μπολ και αφήστε την στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες. Η μους σερβίρεται στα μπολ, γαρνιρισμένη με αρακά και εστραγκόν.

Συνταγές που σας ενδιαφέρουν

Μουςαρακά με σπαράγγια και εστραγκόν
4 άτομα πάνω από 45' Μέτρια Δυσκολία
ΣΥΣΤΑΤΙΚA
Βήματα προετοιμασίας
 • Βήμα 1

  Κόψτε τα σπαράγγια σε κομματάκια και βράστε τα με τον αρακά μέχρι να μαλακώσουν. Φυλάξτε 6 κ.σ. αρακά για το σερβίρισμα και βάλτε τα υπόλοιπα στο μίξερ.

 • Βήμα 2

  Μουλιάστε τη ζελατίνη σε χυμό λεμονιού για 5. Μετά, ζεστάνετέ το σιγά σε ένα μικρό κατσαρολάκι μέχρι να διαλυθεί. Μην το βράσετε. Προσθέστε τη ζελατίνη και το ψιλοκομμένο εστραγκόν στον πουρέ λαχανικών και ανακατέψτε τα μαζί προσεκτικά.

 • Βήμα 3

  Βάλτε τη μους σε μπολ και αφήστε την στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες. Η μους σερβίρεται στα μπολ, γαρνιρισμένη με αρακά και εστραγκόν.

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description