Βήματα προετοιμασίας
-
Τρίψτε τις κόκκινες πιπεριές με ελαιόλαδο και αλάτι και βάλτε τις στο ταψί σε αντικολλητικό χαρτί.
-
Ψήστε στους 200°C για 20’ - 25 μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
-
Κόψτε τις πιπεριές στη μέση, βάλτε τις σε ένα μπολ και καλύψτε τις με ένα καπάκι για 15.
-
Παράλληλα, σουρώστε τα φασόλια σε ένα μπολ και κάντε τα μία μάζα.
-
Κόψτε τον μαϊντανό και βάλτε τον στη σως φασολιών, προσθέστε τα κρουτόν και ανακατέψτε. Αφήστε τα για 3-5.
-
Ξεφλουδίστε τις πιπεριές, αφαίρεσε τα σπόρια και κόψτε τις σε λωρίδες. Ανακατέψτε όλα τα υλικά. Προσθέστε ελαιόλαδο και πιπέρι.