Βήματα προετοιμασίας
-
Στίψτε το χυμό μισού μοσχολέμονου και ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ανοίξτε μια κονσέρβα καλαμποκιού με τσίλι, στραγγίστε το επιπλέον νερό και βάλτε το περιεχόμενο σε μια κατσαρόλα με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.
-
Χρησιμοποιώντας ένα μπλέντερ χειρός, ανακατέψτε τον κρόκο με το σκόρδο, το χυμό του μοσχολέμονου και τη μουστάρδα μέχρι να πάρει μια κρεμώδη υφή.
-
Για να γίνει σάλτσα, προσθέστε το ελαιόλαδο σταδιακά έως ότου η υφή γίνει σαν μαγιονέζα.
-
Σε ένα μπολ, βάλτε το καλαμπόκι με το κρεμμύδι, το ψιλοκομμένο κόλιανδρο και τη μισή σάλτσα.
-
Βάλτε αλάτι και πιπέρι στα φιλέτα σολομού και ψήστε τα σε σχάρα ή τηγάνι.
-
Όταν είναι έτοιμα, μπορείτε να τα βάλετε πάνω από το συνοδευτικό Gold corn με τσίλι και να ρίξετε πάνω την υπόλοιπη σάλτσα με λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.