1. >Syntages
  2. >Φιλέτο σολομού με Gold καλαμπόκι με τσίλι σαλάτα

Φιλέτο σολομού με Gold καλαμπόκι με τσίλι σαλάτα

Ένας υπέροχος συνδυασμός
Πολύπλοκο
4 άτομα
30 λεπτά
Μέτριο
Συστατικά
για 4 άτομα
2 κονσέρβες (330g) Gold καλαμπόκι με τσίλι Bonduelle

4 φιλέτα σολομού

1 μοσχολέμονο

1 κρόκο αυγού

180ml ελαιόλαδο

1 κ. γ. μουστάρδα ντιζόν

2 σκελίδες σκόρδο

1 μικρό κρεμμύδι

Λίγα φύλλα κόλιανδρο

1 πιπεριά τσίλι

Αλάτι, πιπέρι για τη γεύση
Συστατικά για 4 άτομα
2 κονσέρβες (330g) Gold καλαμπόκι με τσίλι Bonduelle

4 φιλέτα σολομού

1 μοσχολέμονο

1 κρόκο αυγού

180ml ελαιόλαδο

1 κ. γ. μουστάρδα ντιζόν

2 σκελίδες σκόρδο

1 μικρό κρεμμύδι

Λίγα φύλλα κόλιανδρο

1 πιπεριά τσίλι

Αλάτι, πιπέρι για τη γεύση
  1. βήμα 1
    Στίψτε το χυμό μισού μοσχολέμονου και ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ανοίξτε μια κονσέρβα καλαμποκιού με τσίλι, στραγγίστε το επιπλέον νερό και βάλτε το περιεχόμενο σε μια κατσαρόλα με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.
  2. βήμα 2
    Χρησιμοποιώντας ένα μπλέντερ χειρός, ανακατέψτε τον κρόκο με το σκόρδο, το χυμό του μοσχολέμονου και τη μουστάρδα μέχρι να πάρει μια κρεμώδη υφή.
  3. βήμα 3
    Για να γίνει σάλτσα, προσθέστε το ελαιόλαδο σταδιακά έως ότου η υφή γίνει σαν μαγιονέζα.
  4. βήμα 4
    Σε ένα μπολ, βάλτε το καλαμπόκι με το κρεμμύδι, το ψιλοκομμένο κόλιανδρο και τη μισή σάλτσα.
  5. βήμα 5
    Βάλτε αλάτι και πιπέρι στα φιλέτα σολομού και ψήστε τα σε σχάρα ή τηγάνι.
  6. βήμα 6
    Όταν είναι έτοιμα, μπορείτε να τα βάλετε πάνω από το συνοδευτικό Gold corn με τσίλι και να ρίξετε πάνω την υπόλοιπη σάλτσα με λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Συμουλή μαγειρικής τίτλος
Το συνοδευτικό πιάτο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως γέμιση κοτόπουλου ή γαλοπούλας Το φιλέτο σολομού μπορεί να αντικατασταθεί με τόνο
αφήστε τον εαυτό σας να μείνει έκπληκτος
ΕύκολοΜέτριοΔύσκολο
< 15 Λεπτά15 - 45 Λεπτά45 m και +
Θρύλος