Γεια σας! Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων, την ανάλυση της περιήγησης στον ιστότοπο, για σκοπούς Marketing και διαφήμισης και για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας τη βέλτιστη εμπειρία.

Μάθετε περισσότερα

Αποδέχομαι Δεν αποδέχομαι

Φιλέτο σολομού με Gold καλαμπόκι με τσίλι σαλάτα

Ένας υπέροχος συνδυασμός

Βήματα προετοιμασίας

  • Στίψτε το χυμό μισού μοσχολέμονου και ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ανοίξτε μια κονσέρβα καλαμποκιού με τσίλι, στραγγίστε το επιπλέον νερό και βάλτε το περιεχόμενο σε μια κατσαρόλα με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.

  • Χρησιμοποιώντας ένα μπλέντερ χειρός, ανακατέψτε τον κρόκο με το σκόρδο, το χυμό του μοσχολέμονου και τη μουστάρδα μέχρι να πάρει μια κρεμώδη υφή.

  • Για να γίνει σάλτσα, προσθέστε το ελαιόλαδο σταδιακά έως ότου η υφή γίνει σαν μαγιονέζα.

  • Σε ένα μπολ, βάλτε το καλαμπόκι με το κρεμμύδι, το ψιλοκομμένο κόλιανδρο και τη μισή σάλτσα.

  • Βάλτε αλάτι και πιπέρι στα φιλέτα σολομού και ψήστε τα σε σχάρα ή τηγάνι.

  • Όταν είναι έτοιμα, μπορείτε να τα βάλετε πάνω από το συνοδευτικό Gold corn με τσίλι και να ρίξετε πάνω την υπόλοιπη σάλτσα με λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Συνταγές που σας ενδιαφέρουν

Φιλέτο σολομού με Gold καλαμπόκι με τσίλι σαλάτα
4 άτομα 30-45' Πρόκληση
ΣΥΣΤΑΤΙΚA
  • <p><a href="https://bonduelle.gr/proion/kalampoki-me-tsili">2 &kappa;&omicron;&nu;&sigma;έ&rho;&beta;&epsilon;&sigmaf; (330g) Gold &kappa;&alpha;&lambda;&alpha;&mu;&pi;ό&kappa;&iota; &mu;&epsilon; &tau;&sigma;ί&lambda;&iota; Bonduelle</a></p>
  • <p>4 &phi;&iota;&lambda;έ&tau;&alpha; &sigma;&omicron;&lambda;&omicron;&mu;&omicron;ύ</p>
  • <p>1 &mu;&omicron;&sigma;&chi;&omicron;&lambda;έ&mu;&omicron;&nu;&omicron;</p>
  • <p>1 &kappa;&rho;ό&kappa;&omicron; &alpha;&upsilon;&gamma;&omicron;ύ</p>
  • <p>180ml &epsilon;&lambda;&alpha;&iota;ό&lambda;&alpha;&delta;&omicron;</p>
  • <p>1 &kappa;. &gamma;. &mu;&omicron;&upsilon;&sigma;&tau;ά&rho;&delta;&alpha; &nu;&tau;&iota;&zeta;ό&nu;</p>
  • <p>2 &sigma;&kappa;&epsilon;&lambda;ί&delta;&epsilon;&sigmaf; &sigma;&kappa;ό&rho;&delta;&omicron;</p>
  • <p>1 &mu;&iota;&kappa;&rho;ό &kappa;&rho;&epsilon;&mu;&mu;ύ&delta;&iota;</p>
  • <p>&Lambda;ί&gamma;&alpha; &phi;ύ&lambda;&lambda;&alpha; &kappa;ό&lambda;&iota;&alpha;&nu;&delta;&rho;&omicron;</p>
  • <p>1 &pi;&iota;&pi;&epsilon;&rho;&iota;ά &tau;&sigma;ί&lambda;&iota;</p>
  • <p>&Alpha;&lambda;ά&tau;&iota;, &pi;&iota;&pi;έ&rho;&iota; &gamma;&iota;&alpha; &tau;&eta; &gamma;&epsilon;ύ&sigma;&eta;</p>
Βήματα προετοιμασίας
  • Βήμα 1

    Στίψτε το χυμό μισού μοσχολέμονου και ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ανοίξτε μια κονσέρβα καλαμποκιού με τσίλι, στραγγίστε το επιπλέον νερό και βάλτε το περιεχόμενο σε μια κατσαρόλα με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.

  • Βήμα 2

    Χρησιμοποιώντας ένα μπλέντερ χειρός, ανακατέψτε τον κρόκο με το σκόρδο, το χυμό του μοσχολέμονου και τη μουστάρδα μέχρι να πάρει μια κρεμώδη υφή.

  • Βήμα 3

    Για να γίνει σάλτσα, προσθέστε το ελαιόλαδο σταδιακά έως ότου η υφή γίνει σαν μαγιονέζα.

  • Βήμα 4

    Σε ένα μπολ, βάλτε το καλαμπόκι με το κρεμμύδι, το ψιλοκομμένο κόλιανδρο και τη μισή σάλτσα.

  • Βήμα 5

    Βάλτε αλάτι και πιπέρι στα φιλέτα σολομού και ψήστε τα σε σχάρα ή τηγάνι.

  • Βήμα 6

    Όταν είναι έτοιμα, μπορείτε να τα βάλετε πάνω από το συνοδευτικό Gold corn με τσίλι και να ρίξετε πάνω την υπόλοιπη σάλτσα με λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.