Βήματα προετοιμασίας
-
Λιώστε τα κόκκινα φασόλια Bonduelle με ένα πιρούνι μέχρι να γίνουν μια πάστα και στη συνέχεια ανακατέψτε το μείγμα με μαλακό τυρί και με 1 κ.γ. αλάτι. Προσθέστε στη ζύμη το αλεύρι σε ένα μπολ.
-
Περάστε το κρύο βούτυρο από έναν τρίφτη. Στη συνέχεια, προσθέστε το πάνω από το προηγούμενο περιεχόμενο και ζυμώστε καλά πάνω σε ένα λεπτό στρώμα αλεύρι.
-
Τυλίξτε τη ζύμη σε αλουμινόχαρτο και αφήστε να κρυώσει για 15-20’ και στη συνέχεια απλώστε τη με έναν πλάστη σε μία επιφάνεια με αλεύρι (1-1,5cm ύψος).
-
Κόψτε μικρά τμήματα από τη ζύμη και βάλτε τα πάνω σε αλουμινόχαρτο σε ένα ταψί. Περάστε τα με ένα πινέλο με κρόκο αυγού και πασπαλίστε από πάνω το τριμμένο τυρί.
-
Ψήνετε στο φούρνο στους 170°C για 30. Μπορεί να σερβιριστεί ζεστό ή κρύο, ενδεχομένως με λίγη sour cream.