Γεια σας! Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων, την ανάλυση της περιήγησης στον ιστότοπο, για σκοπούς Marketing και διαφήμισης και για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας τη βέλτιστη εμπειρία.

Μάθετε περισσότερα

Πίτσα με σπανάκι και μανιτάρια

100% vegetarian, 100% απόλαυση! Αυτή η ονειρική πίτσα με σπανάκι και μανιτάρια θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Βήματα προετοιμασίας

 • Σε ½ λίτρο ζεστό νερό διαλύστε το αλάτι, τη ζάχαρη, τη μαγιά και το ελαιόλαδο. Ανακατέψτε τα όλα μαζί μέχρι να ομογενοποιηθούν και βάλτε σταδιακά αλεύρι μέχρι να μην κολλάει πια. Χωρίστε τη ζύμη σε 6 μερίδες. Κάντε τη ζύμη μπαλίτσες και με μία πετσέτα αφήστε τις σε ένα ζεστό μέρος για 1-2 ώρες. Ξεπαγώστε το σπανάκι.

 • Ετοιμάστε τον χυμό τομάτας: βάλτε τις τομάτες στο μίξερ με φύλλα βασιλικού, αλάτι και ζάχαρη και ανακατέψτε τα μέχρι να ομογενοποιηθούν.

 • Απλώστε τα ζυμαράκια (κυκλικά ή ορθογώνια, αναλόγως το ταψί) σε 5-7mm πάχος.

 • Κόψτε τα κρεμμύδια σε δαχτυλίδια και τσιγαρίστε τα σε τηγάνι μέχρι να ροδοκοκκινίσουν, ρίξτε τα μανιτάρια και τα φύλλα σπανάκι και τσιγαρίστε για άλλα 5-7. Βάλτε στα ζυμαράκια τη σάλτσα τομάτας και από πάνω το σπανάκι, τα μανιτάρια, το κρεμμύδι και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο για 10-15 λεπτά.

 • 1 λεπτό πριν ετοιμαστεί η πίτσα, βάλτε πάνω τοματίνια, κομμένα στη μέση. Η λαχταριστή πίτσα με σπανάκι και μανιτάρια είναι έτοιμη για σερβίρισμα.

  *Η ποσότητα της ζύμης (6 μερίδες) υπολογίζεται για πίτσες 6 τεμαχίων. Μπορεί να διατηρηθεί στην κατάψυξη για 6 μήνες.

  Περισσότερες πεντανόστιμες συνταγές με σπανάκι και ονειρικές Bonduelle συνταγές για το απόλυτο γευστικό ταξίδι.

   

   

Συνταγές που σας ενδιαφέρουν

Πίτσα με σπανάκι και μανιτάρια
4 άτομα πάνω από 45' Μέτρια Δυσκολία
ΣΥΣΤΑΤΙΚA
Βήματα προετοιμασίας
 • Βήμα 1

  Σε ½ λίτρο ζεστό νερό διαλύστε το αλάτι, τη ζάχαρη, τη μαγιά και το ελαιόλαδο. Ανακατέψτε τα όλα μαζί μέχρι να ομογενοποιηθούν και βάλτε σταδιακά αλεύρι μέχρι να μην κολλάει πια. Χωρίστε τη ζύμη σε 6 μερίδες. Κάντε τη ζύμη μπαλίτσες και με μία πετσέτα αφήστε τις σε ένα ζεστό μέρος για 1-2 ώρες. Ξεπαγώστε το σπανάκι.

 • Βήμα 2

  Ετοιμάστε τον χυμό τομάτας: βάλτε τις τομάτες στο μίξερ με φύλλα βασιλικού, αλάτι και ζάχαρη και ανακατέψτε τα μέχρι να ομογενοποιηθούν.

 • Βήμα 3

  Απλώστε τα ζυμαράκια (κυκλικά ή ορθογώνια, αναλόγως το ταψί) σε 5-7mm πάχος.

 • Βήμα 4

  Κόψτε τα κρεμμύδια σε δαχτυλίδια και τσιγαρίστε τα σε τηγάνι μέχρι να ροδοκοκκινίσουν, ρίξτε τα μανιτάρια και τα φύλλα σπανάκι και τσιγαρίστε για άλλα 5-7. Βάλτε στα ζυμαράκια τη σάλτσα τομάτας και από πάνω το σπανάκι, τα μανιτάρια, το κρεμμύδι και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο για 10-15 λεπτά.

 • Βήμα 5

  1 λεπτό πριν ετοιμαστεί η πίτσα, βάλτε πάνω τοματίνια, κομμένα στη μέση. Η λαχταριστή πίτσα με σπανάκι και μανιτάρια είναι έτοιμη για σερβίρισμα.

  *Η ποσότητα της ζύμης (6 μερίδες) υπολογίζεται για πίτσες 6 τεμαχίων. Μπορεί να διατηρηθεί στην κατάψυξη για 6 μήνες.

  Περισσότερες πεντανόστιμες συνταγές με σπανάκι και ονειρικές Bonduelle συνταγές για το απόλυτο γευστικό ταξίδι.

   

   

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description