Βήματα προετοιμασίας
-
Κάντε πουρέ τα παντζάρια και το καλαμπόκι ξεχωριστά και βάλτε τα σε δύο μπολ.
-
Βράστε τον αρακά σε αλατισμένο νερό για 3 με 5 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει, στραγγίξτε τον και κάντε τον και αυτόν πουρέ με ένα μίξερ. Χωριστά, αναμίξτε την κρέμα με το αλεύρι, το τριμμένο τυρί, τα χτυπημένα αυγά και το αλάτι.
-
Χωρίστε τη ζύμη σε 3 μέρη: ένα μέρος για τον πουρέ παντζαριού, ένα για τον πουρέ αρακά και ένα για τον πουρέ καλαμπόκι. Μπορείτε να προσθέσετε λίγη κρέμα γάλακτος, για πιο αραιή και απαλή υφή.
-
Τηγανίστε τα pancakes σε μέτρια φωτιά με λίγο λάδι. Σερβίρετε 3 pancakes ανά μερίδα με sour cream.