1. >Syntages
  2. >Πράσινα φασόλια με ντοματίνια και παρμεζάνα

Πράσινα φασόλια με ντοματίνια και παρμεζάνα

Όταν τα φασολάκια γίνονται…σαλάτα!
Εύκολο
4 άτομα
15 λεπτά
Μέτριο
Συστατικά
για 4 άτομα
500 g πράσινα φασολάκια έξτρα φίνα στον ατμό Bonduelle

Μερικά ντοματίνια

Σκελίδες σκόρδο

Μερικά κ.σ. ελαιόλαδο

10g παρμεζάνα

Αλάτι

Πιπέρι
Συστατικά για 4 άτομα
500 g πράσινα φασολάκια έξτρα φίνα στον ατμό Bonduelle

Μερικά ντοματίνια

Σκελίδες σκόρδο

Μερικά κ.σ. ελαιόλαδο

10g παρμεζάνα

Αλάτι

Πιπέρι
  1. βήμα 1
    Βράσε τα πράσινα φασολάκια για 3΄.
  2. βήμα 2
    Στο μεταξύ, σε ένα ζεστό καθαρό μπολ, βάλε ελαιόλαδο και ψιλοκομμένο σκόρδο, προσέχοντας να μην το κάψεις.
  3. βήμα 3
    Ψήσε τα ντοματίνια μέχρι να αποκτήσουν πιο έντονο χρώμα. Στράγγιξε καλά τα πράσινα φασόλια και βάλε σε μπολ.Ρίξε τα ντοματίνια από πάνω και γάρνιρε με τριμμένη παρμεζάνα.
Συμουλή μαγειρικής τίτλος
Μπορείς να σερβίρεις με ψημένο ψάρι και λωρίδες ψημένης πιπεριάς.
αφήστε τον εαυτό σας να μείνει έκπληκτος
ΕύκολοΜέτριοΔύσκολο
< 15 Λεπτά15 - 45 Λεπτά45 m και +
Θρύλος