Βήματα προετοιμασίας
-
Ξεχωριστά, πάρτε ένα βρεγμένο ξυλάκι για σουβλάκια και τοποθετήστε εναλλάξ γαρίδες και κομμένα κομμάτια λεμονιού. Μαρινάρετε τα σουβλάκια για 20’ στο μείγμα. Μαρινάρετε και τα μπισκότα για 20’ στο μείγμα.
-
Τοποθετήστε το περιεχόμενο από τις 2 κονσέρβες γλυκού και τραγανού καλαμποκιού σε ένα μπλέντερ και στη συνέχεια προσθέστε την sour cream και λίγο αλάτι. Ανακατέψτε μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα.
-
Τοποθετήστε τα σουβλάκια σε προθερμασμένο γκριλ για λίγα λεπτά μέχρι οι γαρίδες να αποκτήσουν ένα χρυσαφένιο χρώμα. Ο πουρές καλαμποκιού ζεσταίνεται και μπορεί να γίνει ακόμα πιο νόστιμος με λίγο θυμάρι.