Βήματα προετοιμασίας
-
Ξεχωριστά, πάρτε ένα βρεγμένο ξυλάκι για σουβλάκια και τοποθετήστε εναλλάξ γαρίδες και κομμένα κομμάτια λεμονιού. Μαρινάρετε τα σουβλάκια για 20’ στο μείγμα. Έπειτα, μαρινάρετε και τα μπισκότα για άλλα 20’.
-
Τοποθετήστε το περιεχόμενο από τις 2 κονσέρβες γλυκού και τραγανού καλαμποκιού σε ένα μπλέντερ και στη συνέχεια προσθέστε την sour cream και λίγο αλάτι. Ανακατέψτε μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα.
-
Τοποθετήστε τα σουβλάκια σε προθερμασμένο γκριλ για λίγα λεπτά μέχρι οι γαρίδες να αποκτήσουν ένα χρυσαφένιο χρώμα. Ο πουρές καλαμποκιού ζεσταίνεται και μπορεί να γίνει ακόμα πιο νόστιμος με λίγο θυμάρι.
Περισσότερες γευστικές Bonduelle συνταγές και πεντανόστιμες συνταγές με καλαμπόκι για θρεπτικά και μοναδικά πιάτα κάθε στιγμή της ημέρας!