1. >Syntages
  2. >Ψητές γαρίδες με πουρέ καλαμποκιού

Ψητές γαρίδες με πουρέ καλαμποκιού

Ένα ελαφρύ και δημιουργικό πιάτο!
Πολύπλοκο
4 άτομα
25 λεπτά
Μέτριο
Συστατικά
για 4 άτομα
2 κονσέρβες (330g) Gold καλαμπόκι με τσίλι Bonduelle

Ξυλάκια για σουβλάκι

250 γρ. προμαγειρεμένες γαρίδες

2 λεμόνια

Χυμός από μισό λεμόνι

200ml ελαιόλαδο

Θυμάρι

2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες

200ml sour cream

Αλάτι
Συστατικά για 4 άτομα
2 κονσέρβες (330g) Gold καλαμπόκι με τσίλι Bonduelle

Ξυλάκια για σουβλάκι

250 γρ. προμαγειρεμένες γαρίδες

2 λεμόνια

Χυμός από μισό λεμόνι

200ml ελαιόλαδο

Θυμάρι

2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες

200ml sour cream

Αλάτι
  1. βήμα 1
    Ξεχωριστά, πάρτε ένα βρεγμένο ξυλάκι για σουβλάκια και τοποθετήστε εναλλάξ γαρίδες και κομμένα κομμάτια λεμονιού. Μαρινάρετε τα σουβλάκια για 20’ στο μείγμα. Έπειτα, μαρινάρετε και τα μπισκότα για άλλα 20’.
  2. βήμα 2
    Τοποθετήστε το περιεχόμενο από τις 2 κονσέρβες γλυκού και τραγανού καλαμποκιού σε ένα μπλέντερ και στη συνέχεια προσθέστε την sour cream και λίγο αλάτι. Ανακατέψτε μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα.
  3. βήμα 3
    Τοποθετήστε τα σουβλάκια σε προθερμασμένο γκριλ για λίγα λεπτά μέχρι οι γαρίδες να αποκτήσουν ένα χρυσαφένιο χρώμα. Ο πουρές καλαμποκιού ζεσταίνεται και μπορεί να γίνει ακόμα πιο νόστιμος με λίγο θυμάρι. Περισσότερες γευστικές Bonduelle συνταγές και πεντανόστιμες συνταγές με καλαμπόκι για θρεπτικά και μοναδικά πιάτα κάθε στιγμή της ημέρας!
Συμουλή μαγειρικής τίτλος
Ο χυμός από μισό λεμόνι χύνεται πάνω από το λάδι με λιωμένο σκόρδο και θυμάρι.
αφήστε τον εαυτό σας να μείνει έκπληκτος
ΕύκολοΜέτριοΔύσκολο
< 15 Λεπτά15 - 45 Λεπτά45 m και +
Θρύλος