Γεια σας! Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων, την ανάλυση της περιήγησης στον ιστότοπο, για σκοπούς Marketing και διαφήμισης και για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας τη βέλτιστη εμπειρία.

Μάθετε περισσότερα

Ψητές γαρίδες με πουρέ καλαμποκιού

Ένα ελαφρύ και δημιουργικό πιάτο!

Βήματα προετοιμασίας

 • Ξεχωριστά, πάρτε ένα βρεγμένο ξυλάκι για σουβλάκια και τοποθετήστε εναλλάξ γαρίδες και κομμένα κομμάτια λεμονιού. Μαρινάρετε τα σουβλάκια για 20’ στο μείγμα. Έπειτα, μαρινάρετε και τα μπισκότα για άλλα 20’.

 • Τοποθετήστε το περιεχόμενο από τις 2 κονσέρβες γλυκού και τραγανού καλαμποκιού σε ένα μπλέντερ και στη συνέχεια προσθέστε την sour cream και λίγο αλάτι. Ανακατέψτε μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα.

 • Τοποθετήστε τα σουβλάκια σε προθερμασμένο γκριλ για λίγα λεπτά μέχρι οι γαρίδες να αποκτήσουν ένα χρυσαφένιο χρώμα. Ο πουρές καλαμποκιού ζεσταίνεται και μπορεί να γίνει ακόμα πιο νόστιμος με λίγο θυμάρι.

  Περισσότερες γευστικές Bonduelle συνταγές και πεντανόστιμες συνταγές με καλαμπόκι για θρεπτικά και μοναδικά πιάτα κάθε στιγμή της ημέρας!

   

Συνταγές που σας ενδιαφέρουν

Ψητές γαρίδες με πουρέ καλαμποκιού
4 άτομα 15-30' Πρόκληση
ΣΥΣΤΑΤΙΚA
Βήματα προετοιμασίας
 • Βήμα 1

  Ξεχωριστά, πάρτε ένα βρεγμένο ξυλάκι για σουβλάκια και τοποθετήστε εναλλάξ γαρίδες και κομμένα κομμάτια λεμονιού. Μαρινάρετε τα σουβλάκια για 20’ στο μείγμα. Έπειτα, μαρινάρετε και τα μπισκότα για άλλα 20’.

 • Βήμα 2

  Τοποθετήστε το περιεχόμενο από τις 2 κονσέρβες γλυκού και τραγανού καλαμποκιού σε ένα μπλέντερ και στη συνέχεια προσθέστε την sour cream και λίγο αλάτι. Ανακατέψτε μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα.

 • Βήμα 3

  Τοποθετήστε τα σουβλάκια σε προθερμασμένο γκριλ για λίγα λεπτά μέχρι οι γαρίδες να αποκτήσουν ένα χρυσαφένιο χρώμα. Ο πουρές καλαμποκιού ζεσταίνεται και μπορεί να γίνει ακόμα πιο νόστιμος με λίγο θυμάρι.

  Περισσότερες γευστικές Bonduelle συνταγές και πεντανόστιμες συνταγές με καλαμπόκι για θρεπτικά και μοναδικά πιάτα κάθε στιγμή της ημέρας!

   

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description