Βήματα προετοιμασίας
-
Κόψτε τις πατάτες στη μέση χωρίς να τις ξεφλουδίσετε και τυλίξτε τις με αλουμινόχαρτο. Τοποθετήστε τις στο ταψί, πάνω σε επιπλέον αλουμινόχαρτο και βάλτε τις σε προθερμασμένο φούρνο στους 220°C για 40-45’.
-
Για τη γέμιση, βάλτε το σπανάκι, κόψτε όλα τα βότανα, προσθέστε αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο και ανακατέψτε τα όλα μαζί.
-
Όταν οι πατάτες είναι έτοιμες, αφαιρέστε το εσωτερικό της κάθε πατάτας, κάντε το πουρέ και προσθέστε το στη γέμιση.
-
Γεμίστε τις πατάτες και ψήστε τις για άλλα 10’.
Περισσότερες πεντανόστιμες συνταγές με σπανάκι και γευστικές Bonduelle συνταγές για όλη την οικογένεια.