Γεια σας! Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων, την ανάλυση της περιήγησης στον ιστότοπο, για σκοπούς Marketing και διαφήμισης και για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας τη βέλτιστη εμπειρία.

Μάθετε περισσότερα

Ρολάκια πιπεριάς με φασολάκια

Ένα έργο τέχνης… στο πιάτο!

Βήματα προετοιμασίας

 • Ψήστε τις πιπεριές σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 20-30. Βάλτε τις σε ένα μπολ και καλύψτε τις με αλουμινόχαρτο. Αφήστε τις να κρυώσουν, ξεφλουδίστε τις και αφαιρέστε τα σπόρια. Κόψτε τις κάθετα σε λωρίδες σε 3-4 ίσα μέρη.

 • Ετοιμάστε το dressing: σε ένα μπολ αναμείξτε το υπόλοιπο λάδι και ξύδι και βάλτε λίγο αλατοπίπερο για τη γεύση. Κάντε ρολάκια τα φασολάκια μέσα στις πιπεριές και βάλτε οδοντογλυφίδες για να κρατηθούν.

 • Βάλτε τα ρολάκια σε μία πιατέλα. Πριν σερβίρετε, βάλτε ελιές και κουκουνάρι και περιχύστε τα με το dressing.

Συνταγές που σας ενδιαφέρουν

Ρολάκια πιπεριάς με φασολάκια
4 άτομα 30-45' Μέτρια Δυσκολία
ΣΥΣΤΑΤΙΚA
Βήματα προετοιμασίας
 • Βήμα 1

  Ψήστε τις πιπεριές σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 20-30. Βάλτε τις σε ένα μπολ και καλύψτε τις με αλουμινόχαρτο. Αφήστε τις να κρυώσουν, ξεφλουδίστε τις και αφαιρέστε τα σπόρια. Κόψτε τις κάθετα σε λωρίδες σε 3-4 ίσα μέρη.

 • Βήμα 2

  Ετοιμάστε το dressing: σε ένα μπολ αναμείξτε το υπόλοιπο λάδι και ξύδι και βάλτε λίγο αλατοπίπερο για τη γεύση. Κάντε ρολάκια τα φασολάκια μέσα στις πιπεριές και βάλτε οδοντογλυφίδες για να κρατηθούν.

 • Βήμα 3

  Βάλτε τα ρολάκια σε μία πιατέλα. Πριν σερβίρετε, βάλτε ελιές και κουκουνάρι και περιχύστε τα με το dressing.

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description