Βήματα προετοιμασίας
-
Ψήστε τις πιπεριές σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 20-30. Βάλτε τις σε ένα μπολ και καλύψτε τις με αλουμινόχαρτο. Αφήστε τις να κρυώσουν, ξεφλουδίστε τις και αφαιρέστε τα σπόρια. Κόψτε τις κάθετα σε λωρίδες σε 3-4 ίσα μέρη.
-
Ετοιμάστε το dressing: σε ένα μπολ αναμείξτε το υπόλοιπο λάδι και ξύδι και βάλτε λίγο αλατοπίπερο για τη γεύση. Κάντε ρολάκια τα φασολάκια μέσα στις πιπεριές και βάλτε οδοντογλυφίδες για να κρατηθούν.
-
Βάλτε τα ρολάκια σε μία πιατέλα. Πριν σερβίρετε, βάλτε ελιές και κουκουνάρι και περιχύστε τα με το dressing.