Γεια σας! Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων, την ανάλυση της περιήγησης στον ιστότοπο, για σκοπούς Marketing και διαφήμισης και για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας τη βέλτιστη εμπειρία.

Μάθετε περισσότερα

Αποδέχομαι Δεν αποδέχομαι

Ρολό χοιρινού με φασόλια

Ζεστό, λαχταριστό, θρεπτικό!

Βήματα προετοιμασίας

  • Κόψτε το κρέας σε λωρίδες και καλύψτε το με πιπέρι και σόγια σως. Αφήστε για 15.

  • Ψιλοκόψτε το σκόρδο, το τζίντζερ και το κόλιανδρο.

  • Σε ένα μεγάλο ταψί ζεστάνετε τη μισή ποσότητα λαδιού και τηγανίστε το κρέας σε υψηλή φωτιά. Βάλτε το σε ένα μπολ και στο ίδιο τηγάνι, στο λάδι που περίσσεψε, ανακατέψτε και μαγειρέψτε τα υπόλοιπα υλικά.

  • Προσθέστε τα φασόλια με τη σως και βράστε τα. Βάλτε το κρέας πάλι στο τηγάνι και ανακατέψτε για άλλα 5. Πριν σερβίρετε, βάλτε λίγο κόλιανδρο για γαρνιτούρα.

Συνταγές που σας ενδιαφέρουν

Ρολό χοιρινού με φασόλια
4 άτομα 30-45' Μέτρια Δυσκολία
ΣΥΣΤΑΤΙΚA
  • 1 κονσέρβα (400g) κόκκινα φασόλια Bonduelle
  • 600g ρολό χοιρινό
  • 1 ματσάκι κόλιανδρο
  • 2 κ. σ. σόγια σως
  • 1 τζίντζερ
  • 4 σκελίδες σκόρδο
  • 4 κ. σ. λάδι
  • Πιπέρι
Βήματα προετοιμασίας
  • Βήμα 1

    Κόψτε το κρέας σε λωρίδες και καλύψτε το με πιπέρι και σόγια σως. Αφήστε για 15.

  • Βήμα 2

    Ψιλοκόψτε το σκόρδο, το τζίντζερ και το κόλιανδρο.

  • Βήμα 3

    Σε ένα μεγάλο ταψί ζεστάνετε τη μισή ποσότητα λαδιού και τηγανίστε το κρέας σε υψηλή φωτιά. Βάλτε το σε ένα μπολ και στο ίδιο τηγάνι, στο λάδι που περίσσεψε, ανακατέψτε και μαγειρέψτε τα υπόλοιπα υλικά.

  • Βήμα 4

    Προσθέστε τα φασόλια με τη σως και βράστε τα. Βάλτε το κρέας πάλι στο τηγάνι και ανακατέψτε για άλλα 5. Πριν σερβίρετε, βάλτε λίγο κόλιανδρο για γαρνιτούρα.