Βήματα προετοιμασίας
-
Κόψτε το κρέας σε λωρίδες και καλύψτε το με πιπέρι και σόγια σως. Αφήστε για 15.
-
Ψιλοκόψτε το σκόρδο, το τζίντζερ και το κόλιανδρο.
-
Σε ένα μεγάλο ταψί ζεστάνετε τη μισή ποσότητα λαδιού και τηγανίστε το κρέας σε υψηλή φωτιά. Βάλτε το σε ένα μπολ και στο ίδιο τηγάνι, στο λάδι που περίσσεψε, ανακατέψτε και μαγειρέψτε τα υπόλοιπα υλικά.
-
Προσθέστε τα φασόλια με τη σως και βράστε τα. Βάλτε το κρέας πάλι στο τηγάνι και ανακατέψτε για άλλα 5. Πριν σερβίρετε, βάλτε λίγο κόλιανδρο για γαρνιτούρα.