Βήματα προετοιμασίας
-
Πρώτα μαρινάρετε μια χούφτα αποξηραμένα δαμάσκηνα σε κονιάκ από το προηγούμενο βράδυ. Κατόπιν, κόβετε το χοιρινό με ένα κοφτερό μαχαίρι κατά μήκος του οστού και παίρνετε μια λεπτή φέτα κρέατος.
-
Βάλτε μερικούς σπόρους μουστάρδας μαζί με 5-6 σκελίδες και λίγο αλάτι πάνω από το κρέας. Εφαρμόστε την πάστα κάστανο, απλώνοντας ομοιόμορφα. Ρίξτε τον αρακά Vapeur απευθείας από το παγωμένο σακουλάκι (περίπου τον μισό) και τα δαμάσκηνα.
-
Τυλίξτε το ρολό κρέατος σε κομμάτια μπέικον, μαζί με δεντρολίβανο.
-
Σε ένα ταψί, βάλτε λίγο λάδι και κονιάκ και τοποθετήστε το ρολό κρέατος. Ψήστε στο φούρνο στους 180°C για 1-1.5 ώρα.
-
Βάλτε τον υπόλοιπο αρακά (μισή σακούλα) στο τηγάνι με λίγο βούτυρο, αλάτι και μερικές σκελίδες σκόρδο. Μετά από 3 λεπτά, βάλτε τον σε ένα μπολ και χτυπήστε τον με ένα μίξερ χειρός, προσθέτοντας sour cream και χυμό πορτοκαλιού.