Γεια σας! Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων, την ανάλυση της περιήγησης στον ιστότοπο, για σκοπούς Marketing και διαφήμισης και για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας τη βέλτιστη εμπειρία.

Μάθετε περισσότερα

Σάντουιτς τόνου με Gold καλαμπόκι με τσίλι

Ένα καθόλου αδιάφορο κολατσιό!

Βήματα προετοιμασίας

  • Ανοίξτε το Gold καλαμπόκι με τσίλι και τις κονσέρβες τόνου, στραγγίστε το νερό και ανακατέψτε τα με τη μαγιονέζα. Προσθέστε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και λίγο αλάτι. Κόψτε τα αγγούρια και τα ραπανάκια σε λεπτές λωρίδες.

  • Αλείψτε το μείγμα τόνου και Gold καλαμποκιού με τσίλι σε μια φέτα ψωμιού τοστ και στη συνέχεια τοποθετήστε τις φέτες αγγουριού και τα ραπανάκια. Προσθέστε άλλη μία φέτα ψωμί τοστ και κόψτε το σάντουιτς σε δύο τρίγωνα.

Συνταγές που σας ενδιαφέρουν

Σάντουιτς τόνου με Gold καλαμπόκι με τσίλι
4 άτομα κάτω από 15' Εύκολη
ΣΥΣΤΑΤΙΚA
Βήματα προετοιμασίας
  • Βήμα 1

    Ανοίξτε το Gold καλαμπόκι με τσίλι και τις κονσέρβες τόνου, στραγγίστε το νερό και ανακατέψτε τα με τη μαγιονέζα. Προσθέστε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και λίγο αλάτι. Κόψτε τα αγγούρια και τα ραπανάκια σε λεπτές λωρίδες.

  • Βήμα 2

    Αλείψτε το μείγμα τόνου και Gold καλαμποκιού με τσίλι σε μια φέτα ψωμιού τοστ και στη συνέχεια τοποθετήστε τις φέτες αγγουριού και τα ραπανάκια. Προσθέστε άλλη μία φέτα ψωμί τοστ και κόψτε το σάντουιτς σε δύο τρίγωνα.

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description