Βήματα προετοιμασίας
-
Ανοίξτε το Gold καλαμπόκι με τσίλι και τις κονσέρβες τόνου, στραγγίστε το νερό και ανακατέψτε τα με τη μαγιονέζα. Προσθέστε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και λίγο αλάτι. Κόψτε τα αγγούρια και τα ραπανάκια σε λεπτές λωρίδες.
-
Αλείψτε το μείγμα τόνου και Gold καλαμποκιού με τσίλι σε μια φέτα ψωμιού τοστ και στη συνέχεια τοποθετήστε τις φέτες αγγουριού και τα ραπανάκια. Προσθέστε άλλη μία φέτα ψωμί τοστ και κόψτε το σάντουιτς σε δύο τρίγωνα.