1. >Syntages
  2. >Ζεστές τηγανίτες με τσίλι

Ζεστές τηγανίτες με τσίλι

Μερικοί το προτιμούν…πικάντικο!
Εύκολο
4 άτομα
30 λεπτά
Μέτριο
Συστατικά
για 4 άτομα
2 κονσέρβες (330g) Gold καλαμπόκι με τσίλι, Bonduelle

160ml γάλα

130g αγελαδινό τυρί

4 αυγά

160g αλεύρι

1 κ. σ. ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι

άνηθο

αλάτι, πιπέρι για τη γεύση
Συστατικά για 4 άτομα
2 κονσέρβες (330g) Gold καλαμπόκι με τσίλι, Bonduelle

160ml γάλα

130g αγελαδινό τυρί

4 αυγά

160g αλεύρι

1 κ. σ. ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι

άνηθο

αλάτι, πιπέρι για τη γεύση
  1. βήμα 1
    Ανοίξτε μια κονσέρβα Gold καλαμπόκι με τσίλι και στραγγίστε το νερό.
  2. βήμα 2
    Χτυπήστε τα αυγά σε ένα μπολ καλά μέχρι να αφρίσουν και κόψτε το κρεμμύδι σε μικρά κομμάτια.
  3. βήμα 3
    Βάλτε το καλαμπόκι μαζί με τα αυγά, το αλεύρι, το γάλα και τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  4. βήμα 4
    Προετοιμάστε ένα τηγάνι με λίγο λάδι και τηγανίστε τις τηγανίτες στο επιθυμητό μέγεθος, μέχρι να πάρουν ένα καφέ χρώμα.
  5. βήμα 5
    Γεμίστε τες με φρέσκο αγελαδινό τυρί και τα διακοσμήστε με φρέσκο άνηθο.
Συμουλή μαγειρικής τίτλος
Μπορείτε να προσθέσετε κομμένους κύβους μπέικον μέσα στις τηγανίτες Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως συνοδευτικό σε πιάτα με ψάρι ή κοτόπουλο
αφήστε τον εαυτό σας να μείνει έκπληκτος
ΕύκολοΜέτριοΔύσκολο
< 15 Λεπτά15 - 45 Λεπτά45 m και +
Θρύλος