Βήματα προετοιμασίας
-
Ανοίξτε μια κονσέρβα Gold καλαμπόκι με τσίλι και στραγγίστε το νερό.
-
Χτυπήστε τα αυγά σε ένα μπολ καλά μέχρι να αφρίσουν και κόψτε το κρεμμύδι σε μικρά κομμάτια.
-
Βάλτε το καλαμπόκι μαζί με τα αυγά, το αλεύρι, το γάλα και τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια μέχρι να ομογενοποιηθούν.
-
Προετοιμάστε ένα τηγάνι με λίγο λάδι και τηγανίστε τις τηγανίτες στο επιθυμητό μέγεθος, μέχρι να πάρουν ένα καφέ χρώμα.
-
Γεμίστε τες με φρέσκο αγελαδινό τυρί και τα διακοσμήστε με φρέσκο άνηθο.