ΛΑΧΑΝΙSTAS Μπουκίτσες ομελέτας με καλαμπόκι και αρακά
Μια υπέροχη γεύση!
Εύκολο
6 άτομα
40 λεπτά
Μέτριο
Συστατικά
για 6 άτομα
250 g κατεψυγμένος αρακάς έξτρα φίνος Bonduelle
200 g κονσέρβα καλαμπόκι Bonduelle
1 μεγάλη πατάτα τριμμένη στον τρίφτη
1 κ.σ. ελαιόλαδο
6 μεγάλα αυγά
3 κ.σ. γάλα
Λίγο αλατάκι
Λίγο μαύρο πιπεράκι
50 g τριμμένο cheddar
200 g κονσέρβα καλαμπόκι Bonduelle
1 μεγάλη πατάτα τριμμένη στον τρίφτη
1 κ.σ. ελαιόλαδο
6 μεγάλα αυγά
3 κ.σ. γάλα
Λίγο αλατάκι
Λίγο μαύρο πιπεράκι
50 g τριμμένο cheddar
Συστατικά για 6 άτομα
250 g κατεψυγμένος αρακάς έξτρα φίνος Bonduelle
200 g κονσέρβα καλαμπόκι Bonduelle
1 μεγάλη πατάτα τριμμένη στον τρίφτη
1 κ.σ. ελαιόλαδο
6 μεγάλα αυγά
3 κ.σ. γάλα
Λίγο αλατάκι
Λίγο μαύρο πιπεράκι
50 g τριμμένο cheddar
200 g κονσέρβα καλαμπόκι Bonduelle
1 μεγάλη πατάτα τριμμένη στον τρίφτη
1 κ.σ. ελαιόλαδο
6 μεγάλα αυγά
3 κ.σ. γάλα
Λίγο αλατάκι
Λίγο μαύρο πιπεράκι
50 g τριμμένο cheddar
- βήμα 1Σε ένα τηγανάκι με 1κ.σ. ελαιόλαδο ρίχνουμε την τριμμένη πατάτα, τον αρακά και το καλαμπόκι και ανακατεύουμε.
- βήμα 2Αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τα λαχανικά μας σε ένα ταψάκι 23Χ29 cm
- βήμα 3Χτυπάμε τα αυγά μαζί με το γάλα και προσθέτουμε λίγο αλατάκι και πιπεράκι, εάν θέλουμε.
- βήμα 4Ρίχνουμε το μίγμα μέσα στο ταψάκι με τα λαχανικά
- βήμα 5Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 35’
- βήμα 6Βγάζουμε από το φούρνο, πασπαλίζουμε την επιφάνεια με λίγο τριμμένο cheddar και ψήνουμε για ακόμη 5’
- βήμα 7Κόβουμε σε τετραγωνάκια και σερβίρουμε!
Ανακαλύψτε επίσης