ΛΑΧΑΝΙSTAS Χριστουγεννιάτικα κους κους
Γιορτινό ορεκτικό που...θα συζητηθεί!!!
Εύκολο
8 άτομα
20 λεπτά
Μέτριο
Συστατικά
για 8 άτομα
500 g κατεψυγμένα φασολάκια έξτρα φίνα Bonduelle
1 κονσέρβα καλαμπόκι Corn Gold Bonduelle
250 γραμμάρια κους κους
50 γραμμάρια φυστίκι Αιγίνης, χωρίς κέλυφος, σπασμένο στα 4
4 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
200 γραμμάρια τοματίνια κομμένα στα 2
Αλάτι
Λεμονοπίπερο
Μαύρο σουσάμι
Λάδι
Βαλσάμικο με γεύση ρόδι (αραιωμένο με λίγο νερό)
1 κονσέρβα καλαμπόκι Corn Gold Bonduelle
250 γραμμάρια κους κους
50 γραμμάρια φυστίκι Αιγίνης, χωρίς κέλυφος, σπασμένο στα 4
4 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
200 γραμμάρια τοματίνια κομμένα στα 2
Αλάτι
Λεμονοπίπερο
Μαύρο σουσάμι
Λάδι
Βαλσάμικο με γεύση ρόδι (αραιωμένο με λίγο νερό)
Συστατικά για 8 άτομα
500 g κατεψυγμένα φασολάκια έξτρα φίνα Bonduelle
1 κονσέρβα καλαμπόκι Corn Gold Bonduelle
250 γραμμάρια κους κους
50 γραμμάρια φυστίκι Αιγίνης, χωρίς κέλυφος, σπασμένο στα 4
4 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
200 γραμμάρια τοματίνια κομμένα στα 2
Αλάτι
Λεμονοπίπερο
Μαύρο σουσάμι
Λάδι
Βαλσάμικο με γεύση ρόδι (αραιωμένο με λίγο νερό)
1 κονσέρβα καλαμπόκι Corn Gold Bonduelle
250 γραμμάρια κους κους
50 γραμμάρια φυστίκι Αιγίνης, χωρίς κέλυφος, σπασμένο στα 4
4 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
200 γραμμάρια τοματίνια κομμένα στα 2
Αλάτι
Λεμονοπίπερο
Μαύρο σουσάμι
Λάδι
Βαλσάμικο με γεύση ρόδι (αραιωμένο με λίγο νερό)
- βήμα 1Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, ρίχνουμε το αραιωμένο βαλσάμικο και τα τοματίνια και ανακατεύουμε για 5 λεπτά. Βγάζουμε από τη φωτιά και τοποθετούμε σε ένα μπολ.
- βήμα 2Στο τηγάνι ρίχνουμε τώρα τα φασολάκια μας, χωρίς να τα αποψύξουμε και μαγειρεύουμε για 3 λεπτά.Τα τοποθετούμε σε ματσάκια επάνω σε ξύλο κοπής και τα κόβουμε σε πολύ μικρά μπαστουνάκια.Τα ρίχνουμε στο μπολ με τα τοματίνια. Στο ίδιο μπολ προσθέτουμε και το καλαμπόκι.
- βήμα 3Σε ξεχωριστό γυάλινο μπολ ρίχνουμε το κους κους με βραστό νερό να φουσκώσει(σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας του).Προσθέτουμε αλάτι και λίγο λεμονοπίπερο.
- βήμα 4Αφού φουσκώσει το κους κους προσθέτουμε το κρεμμυδάκι, τα φυστίκια και τέλος τα λαχανικά μας. Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και ανακατεύουμε πολύ ελαφρά και προσεκτικά.
- βήμα 5Σε ένα πιάτο έχουμε τοποθετήσει ένα τσέρκι σε σχήμα αστεριού (ή ό,τι άλλο σχήμα θέλουμε) και το γεμίζουμε προσεκτικά με το μίγμα μας. Αφαιρούμε το τσέρκι και διακοσμούμε το πιάτο μας με λίγες σταγόνες μπαλσαμικο, τοματίνια και μαύρο σουσάμι.
- βήμα 6Εναλλακτικά μπορούμε να σερβίρουμε το κους κους μας σε ψηλό κολωνάτο ποτήρι ώστε να φαίνονται όμορφα τα χρώματά του!
αφήστε τον εαυτό σας να μείνει έκπληκτος
Εύκολο
Μέτριο
Δύσκολο
< 15 Λεπτά
15 - 45 Λεπτά
45 m και +
ΛΑΧΑΝΙSTAS πολύχρωμο Buddha Bowl
Τέλεια ισορροπημένος συνδυασμός πρωτεΐνης και φυτικών ινών!
ΛΑΧΑΝΙSTAS Kαλοκαιρινές μπρουσκέτες τόνου με Texas Mix
Λαχταριστές γευστικές μπουκίτσες!
ΛΑΧΑΝΙSTAS Πράσινα φασολάκια με κρέμα παρμεζάνας
Ένα λαχταριστό συνοδευτικό !
Ανακαλύψτε επίσης