Μουςαρακά με σπαράγγια και εστραγκόν
Ο νέος τρόπος να σερβίρεις αρακά!
Προσιτό
4 άτομα
46 λεπτά
Μέτριο
Συστατικά
για 4 άτομα
400g αρακά έξτρα φίνου στον ατμό Bonduelle
300g σπαράγγια
3 κ. σ. ζελατίνη
75ml χυμός λεμονιού
2 φύλλα εστραγκόν
Αλάτι
300g σπαράγγια
3 κ. σ. ζελατίνη
75ml χυμός λεμονιού
2 φύλλα εστραγκόν
Αλάτι
Συστατικά για 4 άτομα
400g αρακά έξτρα φίνου στον ατμό Bonduelle
300g σπαράγγια
3 κ. σ. ζελατίνη
75ml χυμός λεμονιού
2 φύλλα εστραγκόν
Αλάτι
300g σπαράγγια
3 κ. σ. ζελατίνη
75ml χυμός λεμονιού
2 φύλλα εστραγκόν
Αλάτι
- βήμα 1Κόψτε τα σπαράγγια σε κομματάκια και βράστε τα με τον αρακά μέχρι να μαλακώσουν. Φυλάξτε 6 κ.σ. αρακά για το σερβίρισμα και βάλτε τα υπόλοιπα στο μίξερ.
- βήμα 2Μουλιάστε τη ζελατίνη σε χυμό λεμονιού για 5. Μετά, ζεστάνετέ το σιγά σε ένα μικρό κατσαρολάκι μέχρι να διαλυθεί. Μην το βράσετε. Προσθέστε τη ζελατίνη και το ψιλοκομμένο εστραγκόν στον πουρέ λαχανικών και ανακατέψτε τα μαζί προσεκτικά.
- βήμα 3Βάλτε τη μους σε μπολ και αφήστε την στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες. Η μους σερβίρεται στα μπολ, γαρνιρισμένη με αρακά και εστραγκόν.
Συμουλή μαγειρικής τίτλος
Είναι σημαντικό να διαλέξετε φρέσκα σπαράγγια. Πώς, Πρέπει να δείχνουν ζωντανά και να είναι απαλά, να μη λυγίζουν, να σπάνε εύκολα και οι μύτες τους να είναι κλειστές.
αφήστε τον εαυτό σας να μείνει έκπληκτος
Εύκολο
Μέτριο
Δύσκολο
< 15 Λεπτά
15 - 45 Λεπτά
45 m και +
Ανοιξιάτικη Πίτσα
Μια πίτσα φέρνει την άνοιξη στο τραπέζι σας!
Pancakes ολικής αλέσεως με αρακά και λιαστές τομάτες
Ο διαφορετικός τρόπος να τρως…αρακά!
Τηγανιτά dumplings με σπανάκι και κινέζικο λάχανο
Multiethnic γεύσεις στην κουζίνα σας
Ανακαλύψτε επίσης