Πράσινα φασόλια με ντοματίνια και παρμεζάνα
Όταν τα φασολάκια γίνονται…σαλάτα!
Εύκολο
4 άτομα
15 λεπτά
Μέτριο
Συστατικά
για 4 άτομα
500 g πράσινα φασολάκια έξτρα φίνα στον ατμό Bonduelle
Μερικά ντοματίνια
Σκελίδες σκόρδο
Μερικά κ.σ. ελαιόλαδο
10g παρμεζάνα
Αλάτι
Πιπέρι
Μερικά ντοματίνια
Σκελίδες σκόρδο
Μερικά κ.σ. ελαιόλαδο
10g παρμεζάνα
Αλάτι
Πιπέρι
Συστατικά για 4 άτομα
500 g πράσινα φασολάκια έξτρα φίνα στον ατμό Bonduelle
Μερικά ντοματίνια
Σκελίδες σκόρδο
Μερικά κ.σ. ελαιόλαδο
10g παρμεζάνα
Αλάτι
Πιπέρι
Μερικά ντοματίνια
Σκελίδες σκόρδο
Μερικά κ.σ. ελαιόλαδο
10g παρμεζάνα
Αλάτι
Πιπέρι
- βήμα 1Βράσε τα πράσινα φασολάκια για 3΄.
- βήμα 2Στο μεταξύ, σε ένα ζεστό καθαρό μπολ, βάλε ελαιόλαδο και ψιλοκομμένο σκόρδο, προσέχοντας να μην το κάψεις.
- βήμα 3Ψήσε τα ντοματίνια μέχρι να αποκτήσουν πιο έντονο χρώμα. Στράγγιξε καλά τα πράσινα φασόλια και βάλε σε μπολ.Ρίξε τα ντοματίνια από πάνω και γάρνιρε με τριμμένη παρμεζάνα.
Συμουλή μαγειρικής τίτλος
Μπορείς να σερβίρεις με ψημένο ψάρι και λωρίδες ψημένης πιπεριάς.
αφήστε τον εαυτό σας να μείνει έκπληκτος
Εύκολο
Μέτριο
Δύσκολο
< 15 Λεπτά
15 - 45 Λεπτά
45 m και +
ΛΑΧΑΝΙSTAS MακαρονοΤονοσαλάτα με Mexico Mix
Μια δροσερή γευστική απόλαυση!
ΛΑΧΑΝΙSTAS Μεξικάνικη σαλάτα με κουσκούς
Ελαφριά πρόταση για ειδικές γευστικές περιστάσεις!
ΛΑΧΑΝΙSTAS Πράσινα φασολάκια με κρέμα παρμεζάνας
Ένα λαχταριστό συνοδευτικό !
Ανακαλύψτε επίσης