Ψητές πατάτες γεμιστές με σπανάκι και βότανα.
Μια πατάτα γεμάτη…απόλαυση!
Προσιτό
6 άτομα
46 λεπτά
Μέτριο
Συστατικά
για 6 άτομα
250g σπανάκι σε φύλλα Bonduelle
6 πατάτες
1 ματσάκι μαϊντανό
1 ματσάκι βασιλικό
3 πράσινα κρεμμυδάκια
2 κ. σ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
6 πατάτες
1 ματσάκι μαϊντανό
1 ματσάκι βασιλικό
3 πράσινα κρεμμυδάκια
2 κ. σ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Συστατικά για 6 άτομα
250g σπανάκι σε φύλλα Bonduelle
6 πατάτες
1 ματσάκι μαϊντανό
1 ματσάκι βασιλικό
3 πράσινα κρεμμυδάκια
2 κ. σ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
6 πατάτες
1 ματσάκι μαϊντανό
1 ματσάκι βασιλικό
3 πράσινα κρεμμυδάκια
2 κ. σ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
- βήμα 1Κόψτε τις πατάτες στη μέση χωρίς να τις ξεφλουδίσετε και τυλίξτε τις με αλουμινόχαρτο. Τοποθετήστε τις στο ταψί, πάνω σε επιπλέον αλουμινόχαρτο και βάλτε τις σε προθερμασμένο φούρνο στους 220°C για 40-45’.
- βήμα 2Για τη γέμιση, βάλτε το σπανάκι, κόψτε όλα τα βότανα, προσθέστε αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο και ανακατέψτε τα όλα μαζί.
- βήμα 3Όταν οι πατάτες είναι έτοιμες, αφαιρέστε το εσωτερικό της κάθε πατάτας, κάντε το πουρέ και προσθέστε το στη γέμιση.
- βήμα 4Γεμίστε τις πατάτες και ψήστε τις για άλλα 10’. Περισσότερες πεντανόστιμες συνταγές με σπανάκι και γευστικές Bonduelle συνταγές για όλη την οικογένεια.
Συμουλή μαγειρικής τίτλος
Για το πιάτο αυτό επιλέξτε μεγάλες πατάτες.
αφήστε τον εαυτό σας να μείνει έκπληκτος
Εύκολο
Μέτριο
Δύσκολο
< 15 Λεπτά
15 - 45 Λεπτά
45 m και +
ΛΑΧΑΝΙSTAS Κέικ σπανάκι με φέτα
Ένα κέικ αλλιώτικο από τ ‘άλλα! Ένα πεντανόστιμο κέικ σπανάκι με φέτα για μικρούς και μεγάλους.
ΛΑΧΑΝΙSTAS Ριζότο από φαγόπυρο με κολοκύθα και μανιτάρια
Λαχταριστό, πλούσιο και εύκολο πιάτο
Ορεκτικό λευκών φασολιών με πιπεριές και ελιές
Μεσογειακό και δυναμωτικό!
Ανακαλύψτε επίσης