Ριζότο με φασολάκια και σπανάκι
Δυναμωτικό, διαφορετικό σπανακόρυζο!
Προσιτό
4 άτομα
30 λεπτά
Μέτριο
Συστατικά
για 4 άτομα
400g πράσινα Φασολάκια έξτρα φίνα στον ατμό Bonduelle
250g φύλλα σπανάκι, Bonduelle
300g ρύζι
1 κρεμμύδι
10 φύλλα δυόσμο
5 κ. σ. ελαιόλαδο
Πιπέρι
Αλάτι
250g φύλλα σπανάκι, Bonduelle
300g ρύζι
1 κρεμμύδι
10 φύλλα δυόσμο
5 κ. σ. ελαιόλαδο
Πιπέρι
Αλάτι
Συστατικά για 4 άτομα
400g πράσινα Φασολάκια έξτρα φίνα στον ατμό Bonduelle
250g φύλλα σπανάκι, Bonduelle
300g ρύζι
1 κρεμμύδι
10 φύλλα δυόσμο
5 κ. σ. ελαιόλαδο
Πιπέρι
Αλάτι
250g φύλλα σπανάκι, Bonduelle
300g ρύζι
1 κρεμμύδι
10 φύλλα δυόσμο
5 κ. σ. ελαιόλαδο
Πιπέρι
Αλάτι
- βήμα 1Σε ένα μεγάλο και βαθύ τηγάνι, ζεστάνετε 4 κ.σ. ελαιόλαδο και τσιγαρίστε το κρεμμύδι μέχρι να γίνει διαφανές και όχι να ροδοκοκκινίσει.
- βήμα 2Βάλτε στο κρεμμύδι το ρύζι και, ανακατεύοντας συνεχώς, μαγειρέψτε το για 1. Ρίξτε 500ml νερό και βράστε για 20. Το ριζότο πρέπει να είναι κολλώδες, αλλά οι κόκκοι ρυζιού σπυρωτοί.
- βήμα 3Βάλτε το σπανάκι σε νερό που βράζει, προσθέστε 6 φύλλα δυόσμου και κάντε τα πουρέ σε ένα μπλέντερ. Βράστε τα φασολάκια και στραγγίξτε τα σε ένα σουρωτήρι. Κόψτε τα σε μικρά κομματάκια.
- βήμα 4Προσθέστε στο ρύζι το σπανάκι, τα φασολάκια και τον υπόλοιπο κομμένο δυόσμο με 1 κ.σ. ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι, ανακατέψτε και σερβίρετε.
αφήστε τον εαυτό σας να μείνει έκπληκτος
Εύκολο
Μέτριο
Δύσκολο
< 15 Λεπτά
15 - 45 Λεπτά
45 m και +
ΛΑΧΑΝΙSTAS Μπουτάκια κοτόπουλου με πράσινα φασολάκια & sauce μουστάρδας
Εκλεπτυσμένες γεύσεις σε ένα μοναδικό συνδυασμό!
ΛΑΧΑΝΙSTAS Τραγανό ασιατικό κοτόπουλο με πράσινα φασολάκια
Ασιατικό πιάτο, προσαρμοσμένο στα γούστα σου! Εύκολο και πεντανόστιμο!
ΛΑΧΑΝΙSTAS Kαλοκαιρινά ζυμαρικά με γαρίδες και σπανάκι
Μια θάλασσα γεύσεων &, αρωμάτων!
Ανακαλύψτε επίσης