1. >Syntages
  2. >Γεμιστές χρωματιστές πιπεριές

Γεμιστές χρωματιστές πιπεριές

Προσιτό
2 άτομα
30 λεπτά
Μέτριο
Συστατικά
για 2 άτομα
1 συσκευασία Bonduelle Ισπανικό μείγμα λαχανικών με ρύζι

4 χρωματιστές πιπεριές

Λίγο ελαιόλαδο

2-3 κουταλιές σούπας βούτυρο

Αλάτι, πιπέρι

Λίγα φυλλαράκια φρέσκων μυρωδικών (βασιλικός, δυόσμος, μαϊντανός κ.ο.κ.)
Συστατικά για 2 άτομα
1 συσκευασία Bonduelle Ισπανικό μείγμα λαχανικών με ρύζι

4 χρωματιστές πιπεριές

Λίγο ελαιόλαδο

2-3 κουταλιές σούπας βούτυρο

Αλάτι, πιπέρι

Λίγα φυλλαράκια φρέσκων μυρωδικών (βασιλικός, δυόσμος, μαϊντανός κ.ο.κ.)
  1. βήμα 1
    Πλύντε τις πιπεριές και αδειάστε τις, κόβοντας οριζόντια ένα καπάκι από την πλευρά που είναι το κοτσάνι τους.
  2. βήμα 2
    Τοποθετήστε τις σε αντικολλητικό ταψί. Αλατοπιπερώστε και ραντίστε τις με λίγο ελαιόλαδο.
  3. βήμα 3
    Ψήστε τις για 15 λεπτά περίπου μέχρι να μαλακώσουν.
  4. βήμα 4
    Σοτάρετε το μείγμα λαχανικών με ρύζι, σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι για 6 περίπου λεπτά.
  5. βήμα 5
    Προσθέστε αλατοπίπερο και, προαιρετικά, αρωματίστε με ψιλοκομμένα φυλλαράκια φρέσκων μυρωδικών.
  6. βήμα 6
    Μοιράστε το μείγμα στις πιπεριές μόλις τις βγάλετε από τον φούρνο.
  7. βήμα 7
    Σερβίρετε αμέσως, διακοσμώντας με δυόσμο, βασιλικό ή άλλο φρέσκο μυρωδικό.
Συμουλή μαγειρικής τίτλος
Για να μη χάσουν τη φόρμα τους οι πιπεριές, μπορείτε, πριν τις ψήσετε, να τις γεμίσετε με αλουμινόχαρτο.
αφήστε τον εαυτό σας να μείνει έκπληκτος
ΕύκολοΜέτριοΔύσκολο
< 15 Λεπτά15 - 45 Λεπτά45 m και +
Θρύλος