ΛΑΧΑΝΙSTAS Σαλάτα καλαμπόκι με ξυνομυζήθρα
Δροσερή και ελαφριά πρόταση
Εύκολο
4 άτομα
15 λεπτά
Μέτριο
Συστατικά
για 4 άτομα
1 κονσέρβα (300 g) Γλυκό καλαμπόκι GOLD
80 γρ. ξυνομυζήθρα ή cottage cheese
1 κ.σ. γιαούρτι
1-2 φρέσκα κρεμμυδάκια
Λίγη φρέσκια μέντα
1 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι &, πιπέρι
80 γρ. ξυνομυζήθρα ή cottage cheese
1 κ.σ. γιαούρτι
1-2 φρέσκα κρεμμυδάκια
Λίγη φρέσκια μέντα
1 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι &, πιπέρι
Συστατικά για 4 άτομα
1 κονσέρβα (300 g) Γλυκό καλαμπόκι GOLD
80 γρ. ξυνομυζήθρα ή cottage cheese
1 κ.σ. γιαούρτι
1-2 φρέσκα κρεμμυδάκια
Λίγη φρέσκια μέντα
1 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι &, πιπέρι
80 γρ. ξυνομυζήθρα ή cottage cheese
1 κ.σ. γιαούρτι
1-2 φρέσκα κρεμμυδάκια
Λίγη φρέσκια μέντα
1 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι &, πιπέρι
- βήμα 1Ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια
- βήμα 2Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το γιαούρτι με τη μισή ποσότητα ξυνομυζήθρας
- βήμα 3Προσθέτουμε το καλαμπόκι και τα κρεμμυδάκια με τη μέντα
- βήμα 4Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το ελαιόλαδο
- βήμα 5Προσθέτουμε το υπόλοιπο τυρί
- βήμα 6Τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι το σερβίρισμα.
Ανακαλύψτε επίσης