βήμα 1
Ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά μας.
βήμα 2
Αλατοπιπερώνουμε τη γαλοπούλα, αλοίφουμε με λίγο ελαιόλαδο, βασιλικό, και ψήνουμε στο φούρνο για 20 λεπτά.
βήμα 3
Κόβουμε σε λωρίδες τη γαλοπούλα και πασπαλίζουμε με τη σκόνη πατζαριού.
βήμα 4
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το σπανάκι, τη ρόκα, τη μοτσαρέλα, το καλαμπόκι, την κόκκινη πιπεριά, το αβοκάντο, τα τοματίνια, τις ελιές και τα ραπανάκια και περιχύνουμε με σος μπαλσαμικού με βασιλικό. Ανακατεύουμε καλά.
βήμα 5
Τοποθετούμε σε μεγάλο μπολ και βάζουμε στο κέντρο τις λωρίδες γαλοπούλας. Διακοσμούμε με λίγες φύτρες ή φύλλα γλυστρίδας.