βήμα 1
Για τη γλυκιά σάλτσα: Σε μια κατσαρόλα με λάδι σε χαμηλή φωτιά, βάζετε το ψιλοκομμένο σκόρδο και το τζίντζερ, τη σως σόγιας, το μέλι, το ρυζόξυδο, το corn flour, 50 ml νερό και το τσίλι και ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
βήμα 2
Όσο περιμένετε να κρυώσει η σάλτσα, σωτάρετε το μίγμα λαχανικών σε ένα τηγάνι. Σε άλλο σκεύος, σωτάρετε τις γαρίδες σε σησαμέλαιο και αλατοπιπερώνετε. Όταν είναι έτοιμες, τις περιχύνεται με τη γλυκιά σάλτσα.
βήμα 3
Βράζετε το ρύζι, το βάζετε σε ένα μπολ και προσθέτετε τα λαχανικά και τις γαρίδες στη σάλτσα. Αν θέλετε, προσθέτετε λίγη ακόμα γλυκιά σάλτσα και σερβίρετε. Καλή όρεξη!