βήμα 1
Τρίβουμε τα κολοκύθια, αλατίζουμε ελαφρά και αφήνουμε να στραγγίξουν.
βήμα 2
Μεταφέρουμε τα τριμμένα κολοκύθια σε ένα μεγάλο μπολ και σταδιακά προσθέτουμε όλα τα υλικά: τα κρεμμυδάκια, τα αρωματικά, το αυγό χτυπημένο, το καλαμπόκι στραγγισμένο, τη φέτα και το αλεύρι.
βήμα 3
Αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε απαλά το μίγμα και αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
βήμα 4
Πλάθουμε το μίγμα σε μέτριους κεφτέδες και τηγανίζουμε με λίγο ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και από τις 2 πλευρές.
βήμα 5
Απολαμβάνουμε τους κεφτέδες ζεστούς!