βήμα 1
Ξεκινάμε με τη βάση της τάρτας, αναμιγνύοντας σε ένα κατσαρολάκι το νερό, το ελαιόλαδο και το βούτυρο.
βήμα 2
Αφού λιώσουν τα ρίχνουμε σε ένα μπολ μαζί με το αλεύρι, το αλάτι και το μπέικιν πάουντερ, ανακατεύοντας ελαφρά με με μια μαρίζ μέχρι να γίνει μια εύπλαστη ζύμη.
βήμα 3
Τοποθετούμε τη ζύμη μας σε ταρτιέρα και απλώνουμε ομοιόμορφα. Τρυπάμε σε αρκετά σημεία με ένα πιρούνι και τοποθετούμε στο φούρνο στους 180C για 15 λεπτά.
βήμα 4
Στο μεταξύ ετοιμάζουμε τη γέμιση: Σε μικρό μπολάκι ανακατεύουμε το γάλα με το κορν φλάουρ, καλά για να μη σβολιάσει.
βήμα 5
Σε μεγαλύτερο μπολ αναμιγνύουμε τα αυγά χτυπημένα, το γιαούρτι, τη φέτα τριμμένη, την κόκκινη πιπεριά, το μοσχοκάρυδο, τη μέντα ή το δυόσμο και λίγο αλάτι. Ρίχνουμε και το γάλα με το κορν φλάουρ που έχουμε ήδη ανακατέψει.
βήμα 6
Τέλος, ρίχνουμε 200 γρ. κατεψυγμένο αρακά έξτρα φίνο Bonduelle και ανακατεύουμε πολύ ελαφρά.
βήμα 7
Ρίχνουμε τη γέμιση επάνω στην βάση της τάρτας μας και τοποθετούμε στο φούρνο στους 180C για ακόμη 25 λεπτά.
βήμα 8
Αφήνουμε την τάρτα να κρυώσει ελαφρά και σερβίρουμε σε ομοιόμορφα μεγάλα κομμάτια!