1. >Syntages
  2. >ΛΑΧΑΝΙSTAS Μανιτάρια σαγανάκι (μανιτάρια με λιωμένο λευκό τυρί φέτα)

ΛΑΧΑΝΙSTAS Μανιτάρια σαγανάκι (μανιτάρια με λιωμένο λευκό τυρί φέτα)

Μανιτάρια σαγανάκι με λιωμένο λευκό τυρί φέτα, τέλειος μεζές.
Εύκολο
4 άτομα
20 λεπτά
Μέτριο
Συστατικά
για 4 άτομα
1 κονσέρβα (400g) Mανιτάρια ολόκληρα Bonduelle

100 γρ. φέτα

100 γρ. τοματοχυμό

1 σφηνάκι λευκό κρασί

9-10 λιαστές τομάτες

2 κ.σ. ψιλοκομμένες ελιές Καλαμών

1 σκελίδα σκόρδο

Λίγο φρέσκο θυμάρι

Ελαιόλαδο

Αλάτι &, πιπέρι

Βήματα προετοιμασίας
Συστατικά για 4 άτομα
1 κονσέρβα (400g) Mανιτάρια ολόκληρα Bonduelle

100 γρ. φέτα

100 γρ. τοματοχυμό

1 σφηνάκι λευκό κρασί

9-10 λιαστές τομάτες

2 κ.σ. ψιλοκομμένες ελιές Καλαμών

1 σκελίδα σκόρδο

Λίγο φρέσκο θυμάρι

Ελαιόλαδο

Αλάτι &, πιπέρι

Βήματα προετοιμασίας
  1. βήμα 1
    Σοτάρουμε το σκόρδο στο ελαιόλαδο.
  2. βήμα 2
    Προσθέτουμε τα μανιτάρια και μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά.
  3. βήμα 3
    Αμέσως μετά, προσθέτουμε το σφηνάκι λευκό κρασί, τον τοματοχυμό, τις λιαστές τομάτες και τις ελιές.
  4. βήμα 4
    Αλατοπιπερώνουμε και αρωματίζουμε με λίγο τριμμένο φρέσκο θυμάρι.
  5. βήμα 5
    Στο τέλος, προσθέτουμε τη φέτα σε χοντρά κομμάτια.
  6. βήμα 6
    Σερβίρουμε αμέσως, γαρνίροντας με μερικά κλωναράκια φρέσκο θυμάρι για το χρώμα. Περισσότερες γευστικές συνταγές με μανιτάρια και λαχταριστές LAXANISTAS συνταγές για κάθε περίσταση.
αφήστε τον εαυτό σας να μείνει έκπληκτος
ΕύκολοΜέτριοΔύσκολο
< 15 Λεπτά15 - 45 Λεπτά45 m και +
Θρύλος