βήμα 1
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200-220 βαθμούς.
βήμα 2
Κόβουμε τις γλυκοπατάτες στα τέσσερα.
βήμα 3
Ανακατεύουμε το ταχίνι, το ελαιόλαδο, το κύμινο, το αλάτι, το πιπέρι, το κάρυ, την ξηρή μαγιά και ύστερα ζυμώνουμε καλά.Προσθέτουμε τη γέμιση πάνω από τις γλυκοπατάτες , ανακατεύουμε καλά και στη συνέχεια τις τοποθετούμε σε ένα ταψί και ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά.
βήμα 4
Αφαιρούμε το ταψί από το φούρνο και προσθέτουμε τα ρεβύθια πάνω από τις γλυκοπατάτες και αφήνουμε στο φούρνο για άλλα 25-25 λεπτά.
βήμα 5
Δημιουργούμε ένα μείγμα αναμειγνύοντας τα συστατικά από το dressing σαλάτας.
βήμα 6
Σε ένα μπολ προσθέτουμε τα κομμάτια σαλάτας, τις γλυκοπατάτες, τα ρεβύθια, τα κομμάτια αβοκάντο και προσθέτουμε τη σάλτσα. Τέλος, γαρνίρουμε με τα κόκκινα ραπανάκια.