ΛΑΧΑΝΙSTAS Σούπα μινεστρόνε με σπανάκι & κόκκινα φασόλια
Βουτιά στη γευστική θαλπωρή!
TIP: Η σούπα, εκτός από ζεστή, τρώγεται ευχάριστα και κρύα, με διακόσμηση φρέσκου βασιλικού
Εύκολο
2 άτομα
40 λεπτά
Μέτριο
Συστατικά
για 2 άτομα
150 g κατεψυγμένο σπανάκι φύλλο φύλλο Bonduelle
1 Κονσέρβα (200 g) κόκκινα φασόλια Bonduelle
100 g κοφτό μακαρονάκι
2 κούπες (400 ml) ζωμό λαχανικών
3 κ.σ. ελαιόλαδο
3 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα
1 κουτί σάλτσα τομάτας
1 παστινάκι
2 καρότα
2 πατάτες
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4 φυλλαράκια φρέσκο βασιλικό
4 φύλλα φρέσκο κόλιανδρο
2 δαφνόφυλλα
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
1 Κονσέρβα (200 g) κόκκινα φασόλια Bonduelle
100 g κοφτό μακαρονάκι
2 κούπες (400 ml) ζωμό λαχανικών
3 κ.σ. ελαιόλαδο
3 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα
1 κουτί σάλτσα τομάτας
1 παστινάκι
2 καρότα
2 πατάτες
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4 φυλλαράκια φρέσκο βασιλικό
4 φύλλα φρέσκο κόλιανδρο
2 δαφνόφυλλα
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Συστατικά για 2 άτομα
150 g κατεψυγμένο σπανάκι φύλλο φύλλο Bonduelle
1 Κονσέρβα (200 g) κόκκινα φασόλια Bonduelle
100 g κοφτό μακαρονάκι
2 κούπες (400 ml) ζωμό λαχανικών
3 κ.σ. ελαιόλαδο
3 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα
1 κουτί σάλτσα τομάτας
1 παστινάκι
2 καρότα
2 πατάτες
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4 φυλλαράκια φρέσκο βασιλικό
4 φύλλα φρέσκο κόλιανδρο
2 δαφνόφυλλα
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
1 Κονσέρβα (200 g) κόκκινα φασόλια Bonduelle
100 g κοφτό μακαρονάκι
2 κούπες (400 ml) ζωμό λαχανικών
3 κ.σ. ελαιόλαδο
3 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα
1 κουτί σάλτσα τομάτας
1 παστινάκι
2 καρότα
2 πατάτες
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4 φυλλαράκια φρέσκο βασιλικό
4 φύλλα φρέσκο κόλιανδρο
2 δαφνόφυλλα
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- βήμα 1Ψιλοκόβουμε τα καρότα, τον μαϊντανό, το σκόρδο, τον κολίανδρο, το βασιλικό και το κρεμμύδι. Κόβουμε τις πατάτες σε κύβους τρίβουμε την παρμεζάνα.
- βήμα 2Σοτάρουμε το κρεμμύδι, τα καρότα και το παστινάκ σε τηγάνι με ελαιόλαδο για 5 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το ζωμό και μαγειρεύουμε για 15 λεπτά. Προσθέτουμε 2 δαφνόφυλλα, τον κόλιανδρο, το βασιλικό, τα ζυμαρικά και τις πατάτες. Μετά από 10 λεπτά, προσθέτουμε το σπανάκι, τη σάλτσα τομάτας, και τα κόκκινα φασόλια, στραγγισμένα. Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για ακόμη 10-15 λεπτά μέχρι να ανακατευτούν καλά όλα τα αρώματα
- βήμα 3Σερβίρουμε σε βαθιά πιάτα και πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα
Συμουλή μαγειρικής τίτλος
TIP: Η σούπα, εκτός από ζεστή, τρώγεται ευχάριστα και κρύα, με διακόσμηση φρέσκου βασιλικού
αφήστε τον εαυτό σας να μείνει έκπληκτος
Εύκολο
Μέτριο
Δύσκολο
< 15 Λεπτά
15 - 45 Λεπτά
45 m και +
ΛΑΧΑΝΙSTAS σαλάτα κοτόπουλο Texas Mix
Υπέροχη, εύκολη καλοκαιρινή σαλάτα!
ΛΑΧΑΝΙSTAS Μuffins με σπανάκι και σοκολάτα
Η τέλεια ιδέα για το πάρτι σου!
ΛΑΧΑΝΙSTAS Ομελέτα με σπανάκι & μπέικον
Πανεύκολη &, πεντανόστιμη απόλαυση!
Ανακαλύψτε επίσης