βήμα 1
Στίψτε το χυμό μισού μοσχολέμονου και ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ανοίξτε μια κονσέρβα καλαμποκιού με τσίλι, στραγγίστε το επιπλέον νερό και βάλτε το περιεχόμενο σε μια κατσαρόλα με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.
βήμα 2
Χρησιμοποιώντας ένα μπλέντερ χειρός, ανακατέψτε τον κρόκο με το σκόρδο, το χυμό του μοσχολέμονου και τη μουστάρδα μέχρι να πάρει μια κρεμώδη υφή.
βήμα 3
Για να γίνει σάλτσα, προσθέστε το ελαιόλαδο σταδιακά έως ότου η υφή γίνει σαν μαγιονέζα.
βήμα 4
Σε ένα μπολ, βάλτε το καλαμπόκι με το κρεμμύδι, το ψιλοκομμένο κόλιανδρο και τη μισή σάλτσα.
βήμα 5
Βάλτε αλάτι και πιπέρι στα φιλέτα σολομού και ψήστε τα σε σχάρα ή τηγάνι.
βήμα 6
Όταν είναι έτοιμα, μπορείτε να τα βάλετε πάνω από το συνοδευτικό Gold corn με τσίλι και να ρίξετε πάνω την υπόλοιπη σάλτσα με λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Συμουλή μαγειρικής τίτλος
Το συνοδευτικό πιάτο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως γέμιση κοτόπουλου ή γαλοπούλας
Το φιλέτο σολομού μπορεί να αντικατασταθεί με τόνο