βήμα 1
Σοτάρετε το Bonduelle Cereali μείγμα με πράσινα φασολάκια και κριθάρι, σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι για 6 περίπου λεπτά. Αλατοπιπερώστε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.
βήμα 2
Ζεστάνετε λίγο βούτυρο με ελαιόλαδο σε τηγάνι ή γκριλιέρα και αλατίζετε και ψήνετε τα φιλέτα του σολομού.
βήμα 3
Υπολογίστε περίπου 7-8 λεπτά από κάθε πλευρά. Αποφύγετε να τον γυρίσετε πολλές φορές για να μην κολλήσει.
βήμα 4
Σερβίρετε τον σολομό σε ατομικά πιάτα, περιχύστε με χυμό λεμονιού ή λάιμ και πασπαλίστε με πιπέρι, ξύσμα λεμονιού ή λάιμ και άνηθο. Μοιράστε το μείγμα των δημητριακών στα πιάτα δίπλα στα φιλέτα σολομού.