Πρέπει να αποδεχτείτε cookies από το Youtube για να δείτε αυτό το βίντεο
Ψητές πατάτες γεμιστές με σπανάκι και βότανα.
Μια πατάτα γεμάτη…απόλαυση!
Προσιτό
6 άτομα
46 λεπτά
Μέτριο
Συστατικά
για 6 άτομα
250g σπανάκι σε φύλλα Bonduelle
6 πατάτες
1 ματσάκι μαϊντανό
1 ματσάκι βασιλικό
3 πράσινα κρεμμυδάκια
2 κ. σ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Συστατικά για 6 άτομα
250g σπανάκι σε φύλλα Bonduelle
6 πατάτες
1 ματσάκι μαϊντανό
1 ματσάκι βασιλικό
3 πράσινα κρεμμυδάκια
2 κ. σ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Συνταγή που φτιάχτηκε με
Σπανάκι φύλλο-φύλλο
βήμα 1
Κόψτε τις πατάτες στη μέση χωρίς να τις ξεφλουδίσετε και τυλίξτε τις με αλουμινόχαρτο. Τοποθετήστε τις στο ταψί, πάνω σε επιπλέον αλουμινόχαρτο και βάλτε τις σε προθερμασμένο φούρνο στους 220°C για 40-45’.
βήμα 2
Για τη γέμιση, βάλτε το σπανάκι, κόψτε όλα τα βότανα, προσθέστε αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο και ανακατέψτε τα όλα μαζί.
βήμα 3
Όταν οι πατάτες είναι έτοιμες, αφαιρέστε το εσωτερικό της κάθε πατάτας, κάντε το πουρέ και προσθέστε το στη γέμιση.
βήμα 4
Γεμίστε τις πατάτες και ψήστε τις για άλλα 10’.
Περισσότερες πεντανόστιμες συνταγές με σπανάκι και γευστικές Bonduelle συνταγές για όλη την οικογένεια.
Συμουλή μαγειρικής τίτλος
Για το πιάτο αυτό επιλέξτε μεγάλες πατάτες.
αφήστε τον εαυτό σας να μείνει έκπληκτος
ΕύκολοΜέτριοΔύσκολο
< 15 Λεπτά15 - 45 Λεπτά45 m και +
Θρύλος▶
ΛΑΧΑΝΙSTAS Κέικ σπανάκι με φέτα
Ένα κέικ αλλιώτικο από τ ‘άλλα! Ένα πεντανόστιμο κέικ σπανάκι με φέτα για μικρούς και μεγάλους.