1. >Syntages
  2. >Τοματόσουπα με κόκκινα φασόλια, καλαμπόκι και μπέικον

Τοματόσουπα με κόκκινα φασόλια, καλαμπόκι και μπέικον

Για τις κρύες νύχτες του χειμώνα
Εύκολο
6 άτομα
15 λεπτά
Μέτριο
Συστατικά
για 6 άτομα
1 κονσέρβα (360g) Texas Mix Bonduelle

1 κρεμμύδι

600ml χυμός τομάτας

8-10 φέτες μπέικον

2 κ. σ. κέτσαπ

½ κ. σ. ταμπάσκο

1-2 φύλλα δάφνης

Λίγο κόλιανδρο

Αλάτι

Πιπέρι
Συστατικά για 6 άτομα
1 κονσέρβα (360g) Texas Mix Bonduelle

1 κρεμμύδι

600ml χυμός τομάτας

8-10 φέτες μπέικον

2 κ. σ. κέτσαπ

½ κ. σ. ταμπάσκο

1-2 φύλλα δάφνης

Λίγο κόλιανδρο

Αλάτι

Πιπέρι
  1. βήμα 1
    Κόψτε το κρεμμύδι και τα μπέικον σε μικρούς κύβους. Τσιγαρίστε για 4-5. Βάλτε τον χυμό τομάτας και βράστε τα. Προσθέστε το Texas Mix και κέτσαπ.
  2. βήμα 2
    Μαγειρέψτε σε μέτρια φωτιά για 2-3, προσθέστε τα φύλλα δάφνης, αλάτι, πιπέρι και λίγο ταμπάσκο. Μαγειρέψτε για άλλα 2-3 και σερβίρετε τη σούπα με λίγο κόλιανδρο πασπαλισμένο από πάνω.
Συμουλή μαγειρικής τίτλος
Μπορείτε να φυλάξετε στο ψυγείο το μπέικον για μια εβδομάδα. Μετά μπορείτε να το διατηρήσετε στην κατάψυξη μέχρι και δύο μήνες.
αφήστε τον εαυτό σας να μείνει έκπληκτος
ΕύκολοΜέτριοΔύσκολο
< 15 Λεπτά15 - 45 Λεπτά45 m και +
Θρύλος