Γεμιστές χρωματιστές πιπεριές
Προσιτό
2 άτομα
30 λεπτά
Μέτριο
Συστατικά
για 2 άτομα
1 συσκευασία Bonduelle Ισπανικό μείγμα λαχανικών με ρύζι
4 χρωματιστές πιπεριές
Λίγο ελαιόλαδο
2-3 κουταλιές σούπας βούτυρο
Αλάτι, πιπέρι
Λίγα φυλλαράκια φρέσκων μυρωδικών (βασιλικός, δυόσμος, μαϊντανός κ.ο.κ.)
4 χρωματιστές πιπεριές
Λίγο ελαιόλαδο
2-3 κουταλιές σούπας βούτυρο
Αλάτι, πιπέρι
Λίγα φυλλαράκια φρέσκων μυρωδικών (βασιλικός, δυόσμος, μαϊντανός κ.ο.κ.)
Συστατικά για 2 άτομα
1 συσκευασία Bonduelle Ισπανικό μείγμα λαχανικών με ρύζι
4 χρωματιστές πιπεριές
Λίγο ελαιόλαδο
2-3 κουταλιές σούπας βούτυρο
Αλάτι, πιπέρι
Λίγα φυλλαράκια φρέσκων μυρωδικών (βασιλικός, δυόσμος, μαϊντανός κ.ο.κ.)
4 χρωματιστές πιπεριές
Λίγο ελαιόλαδο
2-3 κουταλιές σούπας βούτυρο
Αλάτι, πιπέρι
Λίγα φυλλαράκια φρέσκων μυρωδικών (βασιλικός, δυόσμος, μαϊντανός κ.ο.κ.)
- βήμα 1Πλύντε τις πιπεριές και αδειάστε τις, κόβοντας οριζόντια ένα καπάκι από την πλευρά που είναι το κοτσάνι τους.
- βήμα 2Τοποθετήστε τις σε αντικολλητικό ταψί. Αλατοπιπερώστε και ραντίστε τις με λίγο ελαιόλαδο.
- βήμα 3Ψήστε τις για 15 λεπτά περίπου μέχρι να μαλακώσουν.
- βήμα 4Σοτάρετε το μείγμα λαχανικών με ρύζι, σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι για 6 περίπου λεπτά.
- βήμα 5Προσθέστε αλατοπίπερο και, προαιρετικά, αρωματίστε με ψιλοκομμένα φυλλαράκια φρέσκων μυρωδικών.
- βήμα 6Μοιράστε το μείγμα στις πιπεριές μόλις τις βγάλετε από τον φούρνο.
- βήμα 7Σερβίρετε αμέσως, διακοσμώντας με δυόσμο, βασιλικό ή άλλο φρέσκο μυρωδικό.
Συμουλή μαγειρικής τίτλος
Για να μη χάσουν τη φόρμα τους οι πιπεριές, μπορείτε, πριν τις ψήσετε, να τις γεμίσετε με αλουμινόχαρτο.
Ανακαλύψτε επίσης