Κεφτέδες από αρακά με θυμάρι και μέλι
Μια απίστευτη γεύση!
Εύκολο
4 άτομα
15 λεπτά
Μέτριο
Συστατικά
για 4 άτομα
400g αρακά έξτρα φίνο στον ατμό Bonduelle
2 αυγά
100g τριμμένο κίτρινο τυρί
1 ποτήρι αλεύρι ολικής αλέσεως
1 ποτήρι light κρέμα γάλακτος
8 κ. σ. μέλι
1-2 σκελίδες σκόρδο
Λίγο θυμάρι
4 κ. σ. κρέμα βαλσάμικου
2 κ. σ. λάδι
Αλάτι
2 αυγά
100g τριμμένο κίτρινο τυρί
1 ποτήρι αλεύρι ολικής αλέσεως
1 ποτήρι light κρέμα γάλακτος
8 κ. σ. μέλι
1-2 σκελίδες σκόρδο
Λίγο θυμάρι
4 κ. σ. κρέμα βαλσάμικου
2 κ. σ. λάδι
Αλάτι
Συστατικά για 4 άτομα
400g αρακά έξτρα φίνο στον ατμό Bonduelle
2 αυγά
100g τριμμένο κίτρινο τυρί
1 ποτήρι αλεύρι ολικής αλέσεως
1 ποτήρι light κρέμα γάλακτος
8 κ. σ. μέλι
1-2 σκελίδες σκόρδο
Λίγο θυμάρι
4 κ. σ. κρέμα βαλσάμικου
2 κ. σ. λάδι
Αλάτι
2 αυγά
100g τριμμένο κίτρινο τυρί
1 ποτήρι αλεύρι ολικής αλέσεως
1 ποτήρι light κρέμα γάλακτος
8 κ. σ. μέλι
1-2 σκελίδες σκόρδο
Λίγο θυμάρι
4 κ. σ. κρέμα βαλσάμικου
2 κ. σ. λάδι
Αλάτι
- βήμα 1Ξεπαγώστε τον αρακά και βράστε τον σε αλατισμένο νερό για 3-5 μέχρι να μαλακώσει. Βάλτε τον ζωμό σε άλλο δοχείο. Βάλτε στον αρακά το σκόρδο και το θυμάρι, λιώστε τα στο μπλέντερ σε μέτρια ταχύτητα και προσθέστε αλάτι.
- βήμα 2Χωριστά, ανακατέψτε την κρέμα με το αλεύρι, το τυρί και τα αυγά. Βάλτε τα δύο μείγματα μαζί και προσθέστε λίγο ζωμό αν χρειαστεί. Τηγανίστε τους κεφτέδες για 3-5 σε λάδι για τηγάνι και από τις δύο πλευρές.
- βήμα 3Για τη σως, συνδυάστε μέλι με κρέμα βαλσάμικου και ρίξτε τη πάνω στους κεφτέδες μόλις τους σερβίρετε.
Συμουλή μαγειρικής τίτλος
Μπορείς να αντικαταστήσεις το μέλι με σιρόπι σφενδάμου ή μαρμελάδα μούρων.
αφήστε τον εαυτό σας να μείνει έκπληκτος
Εύκολο
Μέτριο
Δύσκολο
< 15 Λεπτά
15 - 45 Λεπτά
45 m και +
Λαχανικά της Άνοιξης με ελαφριά γεύση μουστάρδας
Ονειρική συνταγή για λαχανικά της Άνοιξης με ελαφριά γεύση μουστάρδας. Ένα πεντανόστιμο πιάτο γεμάτο αρώματα και γεύσεις.
ΛΑΧΑΝΙSTAS Ασιατική Σαλάτα με Ρύζι
Ένα ολοκληρωμένο γεύμα με φρέσκια γεύση και ασιατικό άρωμα.
Υγιεινά ζυμαρικά με σπανάκι και αρακά
Ένα vegetarian γεύμα!
Ανακαλύψτε επίσης